Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizení okna při kliknutí

Od: brigita* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, mám tento problém: Jestliže kliknu na některý symbol na hlavní liště vpravo dole,/ na př.centrum akcí, reproduktory, nastavení sítě/, objeví se příslušné okno, ale jak kurzorem vyjedu z lišty na okno abych změnil nastavení v okně, tak okamžitě okno zmizí.Prosím, poraďte.Mám Acer aspire E-15

doplněno 27.08.17 16:09:

Zdravím, jak je vidět, s tímto problémem se nikdo asi ještě nepotkal.Vyřešila jsem to tak, že jsem dala Acer do 100% obnovení, částečné obnovení se zachováním dat nepomohlo.Třeba to někomu také pomůže, setká-li se s touto závadou.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chtělo by to pořídit videonahrávku (abychom viděli jak přesně se to chová). Jestli to zvládnete, nainstalujte si program Free2X screen video recorder a nahrajte. A nahrávku pak uložte třeba na ulozto.cz.

Dělal to ten počítač už při jeho zakoupení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]