Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, prosím o radu, jak zablokovat email,? Děkuji za pomoc. dana
Dobrý večer. Pokud chcete blokovat doručení emailu, tak to může udělat jen provozovatel emailového serveru (email provider). Např. v případě Email.cz je to Seznam.cz, a. s.
Email bude doručen, pokud je schránka aktivní. Záleží co s ním chcete udělat pak, jestli přímo smazat bez přečtení, můžete si na tuto adresu vytvořit tvz. filtr napoveda.seznam.cz/...
to zalezi kde ten email je, treba na seznamu jde nastavit ze se email rovnou preradi do spamu nebo smaze , je to vsechno v nastaveni
Nechci, aby byl ve spamu, nechci, aby vůbec přišel, aby se objevil ve zprávách, mám to na seznamu, kdysi jsem to již dělala, když byl starý mail, tady to nemohu najít, bylo tam blokovat. Ted nevím, kam jít.
Jak odfiltrovat, jak to mám nastavit to automatické mazání? Když byl starý email tak jsem někam najela, tam bylo blokovat, tady to nemohu najít...
ano, seznam,..nechci aby byl ve spamu, nechci, aby se mi objevil mezi zprávami, potřebuji ho zablokovat, aby se mi neobjevil. Když byl starý mail, tak jsem to dělala, někam jsem najela, tam bylo blokovat, tady to neumím najít.
v seznamu kdyz ti prijde ten email tak ho otevri najed mysi na emailovou adresu odesilatele, klikni levym na mysi a vyber BLOKOVANA (SPAM) ADRESA
Děkujuuuu ! Nemám tady žádný jeho email, zkoušela jsem blokovat emailovou adresu z kontaktů, to se mi nedaří, asi to nejde,.. ale cvičně jsem to zkoušela na jiném mailu a to BLOKOVAT tam je... Tak ted uz vím, jak na něj . Děkuji, moc, moc jste mi pomohl,... je možné, že z těch zpráv mám zavirovaný pc? Děkuji za pomoc a přeji Vám hezký den, dana
no pokud vam posila nejake prilohy v emailu a vy je otevrete tak klidne zavirovany pocitat muze byt
a jinak jeste muzete pridat pravidlo, vpravo naghore jak je psany vas email kliknete, pak nastaveni/ pravidla/ vytvorit nove pravidlo/ a tam si treba nastavte jeho email a SMAZ ZPRAVU, takze vam sice jeho email prijde ale hned se smaze
Dobrý den. Nemám s tím zkušenost, ale zkuste nastavení→ spam( v levém sloupci) a nahoře, jak jsou blokované adresy, klikněte na přidat adresu. Napište tam e-mailovou adresu a klikněte na přidat. Následně ještě zatrhněte okénko automaticky mazat zprávy od kontaktů v tomto adresáři. (Zprávy nebude možné dohledat ve složce Spam a nepůjdou obnovit.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.