Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zablokovat email

Od: dana123® odpovědí: 20 změna:

Dobrý večer, prosím o radu, jak zablokovat email,? Děkuji za pomoc. dana

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Od druhého člověka? Co ho hodit do spamu?

hodnocení

Ano, od někoho, nechci, aby se mi objevil , aby vůbec přišel.Už jsem to kdysi dělala když byl starý email, tady to nemůžu najít.

still10k*
hodnocení

1x

Dobrý večer. Pokud chcete blokovat doručení emailu, tak to může udělat jen provozovatel emailového serveru (email provider). Např. v případě Email.cz je to Seznam.cz, a. s.

Email bude doručen, pokud je schránka aktivní. Záleží co s ním chcete udělat pak, jestli přímo smazat bez přečtení, můžete si na tuto adresu vytvořit tvz. filtr napoveda.seznam.cz/...

hodnocení

Už jsem blokovala mail, když byl starý,...někam jsem najela, otevřela a tam bylo blokovat , tady to nemohu najít. Nechci, aby ten mail přišel, aby se objevil ve zprávách.

hodnocení

0x

Jak zablokovat? Proč, co to má dělat?

hodnocení

Nechci, aby mně ten mail přišel , aby se mi objevil mezi zprávami !

jurajjuraj*
hodnocení

0x

to zalezi kde ten email je, treba na seznamu jde nastavit ze se email rovnou preradi do spamu nebo smaze , je to vsechno v nastaveni

email.seznam.cz> prihlasit
nastaveni a pak pravidla

hodnocení

Když kliknu na nastavení, nemám tam žádná pravidla...

Ta nabidka se mi otevira v novem okne

Jak zablokovat email
Jak zablokovat email #2

hodnocení

Nechci, aby byl ve spamu, nechci, aby vůbec přišel, aby se objevil ve zprávách, mám to na seznamu, kdysi jsem to již dělala, když byl starý mail, tady to nemohu najít, bylo tam blokovat. Ted nevím, kam jít.

Když ho někdo pošle, tak prostě přijde, ať chceš nebo nechceš. Jedině ho odfiltrovat a nastavit automatické smazání
hodnocení

Jak odfiltrovat, jak to mám nastavit to automatické mazání? Když byl starý email tak jsem někam najela, tam bylo blokovat, tady to nemohu najít...

hodnocení

ano, seznam,..nechci aby byl ve spamu, nechci, aby se mi objevil mezi zprávami, potřebuji ho zablokovat, aby se mi neobjevil. Když byl starý mail, tak jsem to dělala, někam jsem najela, tam bylo blokovat, tady to neumím najít.

jurajjuraj*

v seznamu kdyz ti prijde ten email tak ho otevri najed mysi na emailovou adresu odesilatele, klikni levym na mysi a vyber BLOKOVANA (SPAM) ADRESA

hodnocení

Super,...jdu to zkusit,...díííky, ozvu se.

hodnocení

Děkujuuuu ! Nemám tady žádný jeho email, zkoušela jsem blokovat emailovou adresu z kontaktů, to se mi nedaří, asi to nejde,.. ale cvičně jsem to zkoušela na jiném mailu a to BLOKOVAT tam je... Tak ted uz vím, jak na něj :). Děkuji, moc, moc jste mi pomohl,... je možné, že z těch zpráv mám zavirovaný pc? Děkuji za pomoc a přeji Vám hezký den, dana

jurajjuraj*

no pokud vam posila nejake prilohy v emailu a vy je otevrete tak klidne zavirovany pocitat muze byt

doplněno 25.08.17 16:06:

a jinak jeste muzete pridat pravidlo, vpravo naghore jak je psany vas email kliknete, pak nastaveni/ pravidla/ vytvorit nove pravidlo/ a tam si treba nastavte jeho email a SMAZ ZPRAVU, takze vam sice jeho email prijde ale hned se smaze

hodnocení

Nechci, aby se mi objevil v pc...v nastavení nevím, kam najet, potřebuji podrobný návod, ničemu tady nerozumím, jsem barbar technický :)

hodnocení

0x

Dobrý den. Nemám s tím zkušenost, ale zkuste nastavení→ spam( v levém sloupci) a nahoře, jak jsou blokované adresy, klikněte na přidat adresu. Napište tam e-mailovou adresu a klikněte na přidat. Následně ještě zatrhněte okénko automaticky mazat zprávy od kontaktů v tomto adresáři. (Zprávy nebude možné dohledat ve složce Spam a nepůjdou obnovit.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]