Nejste přihlášen/a.
Před časem jsem zjistil že nemám v ovládacích panelích správce zvuku RealteckHD. Stáhl jsem si starou verzi programu Realteck. Ten se nahrál a ikona v ovl. panelích byla. Pokud udělám update ovladačů programem Driver Booster najde mi to zastaralý software pro hry, videa, zvuk. Po stáhnutí a instalaci programu se nová verze nainstaluje, v ovl. panelích ale ikona není. Pokud kliknu v Program Files/Realteck na ikonu program nejde otevřít. Nevíte čím to?
JO, ještě sem zapomněl napsat že po zjištění co chybí správce zvuku sem to zkoušel ze systémovýho CD, taky sem zkoušel opravit Win7 ale nic.
JJ, zvuk je OK. Jde jen o toho správce zvuku v ovládacích panelích. Je to stará verze (je to ale jedno, stará nová, šlape to jak má). Teď když kliknu na Program Files/Realteck tak ikonu normálně rozkliknu. Po aktualizaci ale ikona z ovládacích panelů zmizí a v Programu Files/Realteck nejde rozkliknout. Musím nechat tu starou verzi, zvuk normálně šlape a tou starou verzí to jde taky nastavit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.