Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po aktualizaci zmizí správce zvuku

Od: habin® odpovědí: 2 změna:

Před časem jsem zjistil že nemám v ovládacích panelích správce zvuku RealteckHD. Stáhl jsem si starou verzi programu Realteck. Ten se nahrál a ikona v ovl. panelích byla. Pokud udělám update ovladačů programem Driver Booster najde mi to zastaralý software pro hry, videa, zvuk. Po stáhnutí a instalaci programu se nová verze nainstaluje, v ovl. panelích ale ikona není. Pokud kliknu v Program Files/Realteck na ikonu program nejde otevřít. Nevíte čím to?

doplněno 24.08.17 17:19:

JO, ještě sem zapomněl napsat že po zjištění co chybí správce zvuku sem to zkoušel ze systémovýho CD, taky sem zkoušel opravit Win7 ale nic.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A zvuk funguje?

hodnocení

JJ, zvuk je OK. Jde jen o toho správce zvuku v ovládacích panelích. Je to stará verze (je to ale jedno, stará nová, šlape to jak má). Teď když kliknu na Program Files/Realteck tak ikonu normálně rozkliknu. Po aktualizaci ale ikona z ovládacích panelů zmizí a v Programu Files/Realteck nejde rozkliknout. Musím nechat tu starou verzi, zvuk normálně šlape a tou starou verzí to jde taky nastavit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]