Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem PC z druhé ruky ( na aukru ). Bohužel po zapnutí jsem zjistil, že vnitřní repráky strašně chrčí.
Po nainstalování windows, atd... jsem se chtěl podívat do BIOSu jestli jsou ty vnitřní repráky zapnutý nebo ne ( to bylo po cca 1 měsíci používání PC ). Zkoušel jsem po zapnutí mačkat tlačítko F9, ale do Biosu jsem se nedostal a už ani do PC.
Nyní po zapnutí PC sice naběhne znak "hp", ale potom na už jenom kurzor " - " v levém horním rohu na černé ploše a to po chvilce zmizí.
Poradte co se s tím dá dělat?
Jestli je to PC, tak nemá vnitřní repráky. Že by notebook? Typ? Operační systém?
Přes F9 se do BIOSu neleze. Většinou přes Delete, pak přes F10 a někdy taky přes Escape.
Prosím upřesni a doplň informace.
@neznalek1: Vstup do Bios u HP je obvykle přes Esc nebo přes F10, výjimečně jinak. Dokud se nedostaneš do Biosu a nezkontroluješ nastavení bootování a ostatní nastavení, nevím, co ti dále poradit.
A vnitřní repráky napojené na zvukovou kartu standartně tvůj PC nemá, takže asi jde o nějaké nedorozumění. PC může (a nemusí) mít jeden vnitřní repráček, který je tam kvůli zvukové signalizaci činnosti PC, popř. indikaci závad. Není napojen na zvukovou kartu.
Pokud tam skutečně vnitřní repro jsou, pak odešla zvuková karta. Co se ozývá z těch sluchátek? Jestli taky chrčení, tak je ZK vadná.
...-opravdu to stolní PC s vnitřními repráky a ty chrčí ( připnul jsem na PC sluchátka a, aby to tolik neřvalo )
HP dc5750 MT, Athlon X2 5400, 3GB, 250GB.
Byl bez OS a známý mi tam nainstaloval WIN PRO7 s upgradem na win10.
no tak to jsem s tou F9 možná něco udělal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.