Nejste přihlášen/a.
Tvé informace jsou trochu nepřesné. TV si naformátuje HDD podle svého, přepíše "zaváděcí stopu" tak, že ho vidí jen ona a přístroje, které v tom formátu pracují. Vlož sem screen ze Správy disků toho PC s připojeným exterákem.
@gotrekzagary: Máš úplnou pravdu, já to napsal zkráceně a proto jsem psal o těch nepřesných informacích. Dokud se z disku jen přehrávalo, fungovalo vše a po nahrávání to najednou fungovat přestalo - to je můj dojem.
Z toho screenu ze Spávy disků bychom mohli být trochu moudřejší.
Nikoliv nutně... TV přepíše zavaděč disku jen v případě pokud mu to uživatel dovolí... tedy nastaví ho v TV jako cíl pro nahrávání záznamu. Pokud to uživatel neudělá, tak se připojí jako datové úložiště (stejně jako u PC) a TV z něj umí přehrát audio, video, foto.
Uživateli bych doporučil připojit disk k TV a přes"ovládací panely" dát disk odebrat (stejně jako se to dělá na PC). PC by ho pak měl normálně přečíst. Stalo se mi to jednou také. Od vypnuté TV jsem fyzicky odpojil disk, aniž bych ho odebral a PC si s ním neporadil. Připojil jsem zpět k TV, zapnul ji, disk odebral a PC ho pak normálně přečetl.
Tato rada ovšem platí jen pokud na disk TV nenahrávala vysílání (stejně jako kdysi videorekordéry). Pak by platilo co psal kolega Satam.
Pokud disk v TV používáte ,,jenom k přehrávání" tak by po připojení zpět k PC měl fungovat normálně.
Pokud však na disk z TV nahráváte tak vám z důvodu kódování v TV na PC nepůjde, dokud disk nepřeformátujete na 99,9999999% nepůjde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.