Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde lze vypálit CD (v Praze)?

Od: jiris* odpovědí: 8 změna:

Potřebuji do pátku vypálit na dva CD dva soubory. Bohužel jsem zjistil, že v mém okolí (vč. mě) naprosto nikdo nemá vypalovačku :( Dnes se soubory přenášejí na flashdisku nebo přes internet. Jenže potřebuji založit do soudního spisu jako důkaz nahrávku a to na CD. Byl jsem se zeptat v copycentru, ale takovou službu nenabízejí. Netušíte, kde v Praze tuto službu umí? Přinesl bych nahrávku na flashdisku a vypálili by ji na CD, prázdné CD případně donesu. Děkuji za pomoc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bez záruky - ale snad jsou "živí":

Dataservis group, spol. s r.o. Sokolovská 154, 18000 Praha 8

420 227 030 270-1 info@dsg.cz

Vypal-CD.cz Bořivojova 623/100, 130 00 Praha 3

222712903

still10k*
hodnocení

0x

Zkuste internetové kavárny. Už jich moc není, ale stále je potkávám. Tam měli většinou alespoň jeden PC s vypalovačkou.
Hned při příchodu se zeptejte, na kterém PC si můžete vypálit něco z Flash na CD a obsluha vás navede.

hodnocení

0x

V každém případě to umí každá PC prodejna/servis. Otázka je, jak moc budou ochotní a kolik si za to řeknou.

hodnocení

0x

Mozna by ses domluvil ve Fotolabu a podobnejch kramech.
Taky palej fotky ze vseho moznyho na CD.

jiris*
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi a pomoc, zkusil jsem dnes ten Fotolab, mám ho nedaleko a byl ve dvou internetových kavárnách, v Praze jich je docela dost a v jednom servisu PC... Buď to mají zakázáno, nebo nevedou vypalovačky, možná se bojí porušení autorských práv, já fakt nevím :( Tak to nakonec dopadne tak, že mi nezbude nic jiného, než si jí koupit, čas strávený běháním po Praze se limitně blíží těm 700 Kč kolik stojí nejlevnější vypalovačka alza.cz/... ... Myslíte, že tato konkrétní je dobrá, když už jí budu kupovat, ať něco vydrží a má potřebné funkce (teda já potřebuju jen vypálit, ani nevím, co mám po vypalovačce požadovat dalšího :)

Když už jí budu kupovat, ono se to připojuje asi přes USB, že? Vlastně se to bude chovat jako flashdisk, že se samo připojí k PC? (mám windows 7).

Jo, připojí se to na USB, ale jedno nemusí proudově stačit. (záleží na USB počítače a na kvlitě vypalovačky) Mám dojem že takové ty napájecí kabely co využíjí proud dvou USB už k tomu ani nedodávají, tak na to pozor. Vypalovačka může běhat na čtení, ale na vypalování už bude zlobit.

still10k*

Proč by to nemělo proudově stačit? Četl jste vůbec popis zboží a komentáře? Podle komentářů vypalovačka běhá celkem spolehlivě. Kdyby byl k zařízení potřeba Y kabel, nepochybuji, že by ho k tomu LG dodal. Nekompetentní "radou" zbytečně vnášíte problém tam, kde není a tazatel si může zbytečně dělat starosti. Opět si jen honíte tričko, koukám, že to děláte rád pane bmbx.

doplněno 22.08.17 22:32:

Nehodlám s vámi pane bmbx o čemkoliv debatovat mimo rámec dotazu. Co bylo potřeba, to jsem napsal. Ve vašich spekulacích a fabulacích se nehodlám angažovat.

still10k:

kolik máš externích vypalovaček? A víš vůbec kolik dává běžné USB?

Já mám externí vypalovačky 2, jednu starší ta na USB s 500mA běhá nespolehlivě a ta druhá je nová, byla bez Y kabelu a běhá pěkně, ale při vypalování není úplně spolehlivá.

Setkal jsem se s takovými suverény jako ty, co chtěli takové produkty když jim pár CD/DVD zničily, hned reklamovat, proto na to upozorňuji, že může nastat taková možnost ;)

Nehledě na to, že jsem v závorce dodal, že záleží na kvalitě vypalovačky i na počítačí, jaká USB má :-D

doplněno 23.08.17 12:29:

still10k:

*haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]