Nejste přihlášen/a.
Potřebuji do pátku vypálit na dva CD dva soubory. Bohužel jsem zjistil, že v mém okolí (vč. mě) naprosto nikdo nemá vypalovačku Dnes se soubory přenášejí na flashdisku nebo přes internet. Jenže potřebuji založit do soudního spisu jako důkaz nahrávku a to na CD. Byl jsem se zeptat v copycentru, ale takovou službu nenabízejí. Netušíte, kde v Praze tuto službu umí? Přinesl bych nahrávku na flashdisku a vypálili by ji na CD, prázdné CD případně donesu. Děkuji za pomoc.
Bez záruky - ale snad jsou "živí":
Dataservis group, spol. s r.o. Sokolovská 154, 18000 Praha 8
420 227 030 270-1 info@dsg.cz
Vypal-CD.cz Bořivojova 623/100, 130 00 Praha 3
222712903
Mozna by ses domluvil ve Fotolabu a podobnejch kramech.
Taky palej fotky ze vseho moznyho na CD.
Děkuji všem za odpovědi a pomoc, zkusil jsem dnes ten Fotolab, mám ho nedaleko a byl ve dvou internetových kavárnách, v Praze jich je docela dost a v jednom servisu PC... Buď to mají zakázáno, nebo nevedou vypalovačky, možná se bojí porušení autorských práv, já fakt nevím Tak to nakonec dopadne tak, že mi nezbude nic jiného, než si jí koupit, čas strávený běháním po Praze se limitně blíží těm 700 Kč kolik stojí nejlevnější vypalovačka alza.cz/... ... Myslíte, že tato konkrétní je dobrá, když už jí budu kupovat, ať něco vydrží a má potřebné funkce (teda já potřebuju jen vypálit, ani nevím, co mám po vypalovačce požadovat dalšího
Když už jí budu kupovat, ono se to připojuje asi přes USB, že? Vlastně se to bude chovat jako flashdisk, že se samo připojí k PC? (mám windows 7).
Jo, připojí se to na USB, ale jedno nemusí proudově stačit. (záleží na USB počítače a na kvlitě vypalovačky) Mám dojem že takové ty napájecí kabely co využíjí proud dvou USB už k tomu ani nedodávají, tak na to pozor. Vypalovačka může běhat na čtení, ale na vypalování už bude zlobit.
Proč by to nemělo proudově stačit? Četl jste vůbec popis zboží a komentáře? Podle komentářů vypalovačka běhá celkem spolehlivě. Kdyby byl k zařízení potřeba Y kabel, nepochybuji, že by ho k tomu LG dodal. Nekompetentní "radou" zbytečně vnášíte problém tam, kde není a tazatel si může zbytečně dělat starosti. Opět si jen honíte tričko, koukám, že to děláte rád pane bmbx.
Nehodlám s vámi pane bmbx o čemkoliv debatovat mimo rámec dotazu. Co bylo potřeba, to jsem napsal. Ve vašich spekulacích a fabulacích se nehodlám angažovat.
still10k:
kolik máš externích vypalovaček? A víš vůbec kolik dává běžné USB?
Já mám externí vypalovačky 2, jednu starší ta na USB s 500mA běhá nespolehlivě a ta druhá je nová, byla bez Y kabelu a běhá pěkně, ale při vypalování není úplně spolehlivá.
Setkal jsem se s takovými suverény jako ty, co chtěli takové produkty když jim pár CD/DVD zničily, hned reklamovat, proto na to upozorňuji, že může nastat taková možnost
Nehledě na to, že jsem v závorce dodal, že záleží na kvalitě vypalovačky i na počítačí, jaká USB má
still10k:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.