Nejste přihlášen/a.
Jak mám vyčisitt disk C? Zkoušel jsem dát vlastnosti, vyčištění disku, ale to vůbec nepomohlo. Vymazal jsem hry a nepotřebné věci.
Jestli nepoužíváš hibernaci (pozor, není to režim spánku!), pak najdi soubor hiberfil.sys, bude mít nejspíš několik desítek GB, a smaž ho.
Taky by se hodilo sem vložit screen obsazenosti disku nebo stačí informace, kterou dostaneš po rozkliknutí Počítač (Tento počítač) ve stylu " abcGB z xyzGB volných".
Dobrý den, co lze, tak přesunout na jiný oddíl HDD (pokud je vytvořen), vymazat Koš a složky TEMP a pokud máte odvahu, tak zakážete Obnovení systému a po restartu PC budete mít místa "hafo". A ve složce Plocha ponechte jen zástupce, nikoliv postahované soubory. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.