Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plný disk C

Od: skrrrrrrrrrrrrr odpovědí: 5 změna:

Jak mám vyčisitt disk C? Zkoušel jsem dát vlastnosti, vyčištění disku, ale to vůbec nepomohlo. Vymazal jsem hry a nepotřebné věci.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

2x

ccleaner odstraní obvykle vše, co je zbytečné.

hodnocení

1x

Jestli nepoužíváš hibernaci (pozor, není to režim spánku!), pak najdi soubor hiberfil.sys, bude mít nejspíš několik desítek GB, a smaž ho.

Taky by se hodilo sem vložit screen obsazenosti disku nebo stačí informace, kterou dostaneš po rozkliknutí Počítač (Tento počítač) ve stylu " abcGB z xyzGB volných".

figurek*
hodnocení

0x

mrkni se ještě do Tempu a jestli v něm něco je, všechno vymaž.

C:Temp

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, co lze, tak přesunout na jiný oddíl HDD (pokud je vytvořen), vymazat Koš a složky TEMP a pokud máte odvahu, tak zakážete Obnovení systému a po restartu PC budete mít místa "hafo". A ve složce Plocha ponechte jen zástupce, nikoliv postahované soubory. Zdravím!

krtek66
hodnocení

0x

vymazat a odinstalovat je taky docela rozdíl...btw..každej normální člověk má 2 disky..ať už fyzické nebo rozdělené virtuálně.. C: na systém a ostatní na data

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]