Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mají displeje stejný konektor?

Od: vanasi® odpovědí: 3 změna:

Ahoj,asi rok starý notebook mi spadl na zem a praskl displej.Tak si ho vyměním,ale vím,jaká je to piplačka na nervy,cokoli v notebooku opravovat,tak potřebuji vědět,zda-li displeje mají stejné konektory,nebo se zase výrobci chrání,a konektory má každý výrobce jiné?Mám plno jiných notebooků a náhradních displejů,ale nechci rozdělávat rám,abych pak zjistil,že konektor je jiný.Moc děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Konektor je jen část problému, musí komunikovat s řadičem na MB. Zas takový problém ho vyměnit není ale určitě koupit stejný typ i modelovou řadu. Zvlášť u levnějších kusu to je divočina ...

hodnocení

0x

Jsou různé do motherboardu, do vlastního displeje jsem se setkal zatím se dvěma druhy u stejné uhlopříčky a rozlišení.

still10k*
hodnocení

0x

Ahoj. Jestli vám stačí vizuální kontrola konektoru, tak si třeba najděte na YouTube nějaké servisní video s výměnou displeje (nebo kompletní rozborkou) pro konkrétní model notebooku, pusťte si ho v nějakém vyšším rozlišení a až bude v záběru konektor, tak video stopněte a porovnejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]