Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlost a stabilita připojení

Od: aktavorys* odpovědí: 3 změna:

Vlastním notebookHT nc 6220,pracuji ve Windovs XP přes tel.a modem Zyxel P 660 HN - 3 TA.Nedávno jsem sepsal novou smlouvu na dobu neurčitou Standart bez závazku kde se deklaruje až 20 Mb/s s tím,že původní rychlost a stabilita příjmu /časté výpadky/ se zlepší,ale v podstatě se nic nezměnilo,jen cena se zvedla.Ryclolst DSL je stále stejná - stahování průměr 3 Mb/s.,nahravání 0,44 Mb/s.Poraďte prosím jak zlepšit současný stav a stabilitu příjmu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirka20
hodnocení

0x
Jak daleko jste od ústředny?Reklamní sliby na větší vzdálenost nefungují...
Pokuď nejste spokojen a napravit to,není v silách O2...můžete jistě smlouvu vypovědět.
aktavorys*
hodnocení

Cca 300 m od Boh.blázince směr Kobyliská vozovna.

111®
hodnocení

0x

nejen vzdálenost je důležitá, ale i kvalita vedení, jestli není kabel namočen a tak podobně...je třeba si uvědomit že ADSL se provoruje na kmitočtu cca 2MHz ale kabel je konstruován do kmitočtu 3400Hz. Chybovost je otázka kvalty vedení jako celku, tedy od ústředny až do bytu , přesněji do Modemu. Ani pojistkové pasy nejsou zanedbatelné, zaoxidovaná mosaz dokáže divy. Pak je třeba rozlišit datový to a užitečně přenesená data, protože je-li chyba pak se paket opakuje 3x ale to vytěžuje jen datový tok ale nejsou to užitečná data. ožádal bych o monitorování funkčnosti datového provozu až u mne doma. Umějí to udělat a mají na to zařízení a na základě výsledku zkusit najít řešení, třeba výměnu vedení v domě...netojí to nic...je to O2. Jsem se nějak rozkecal...

jinak pokoukej u mne na stránkách telefon.unas.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]