Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit obrázek do mailu do textu

Od: hanicice odpovědí: 4 změna:

Jak vložit do textového pole emailu obrázek,aby se zobrazil hned pod textem a ne jako přiložený soubor.Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Nevím, co máš za poštovního klienta, ale bude to podobné u všech.

Otevřeš si textové pole a když dáš Vložit>Soubor, tak se ti uloží obrázek jako příloha

Když přesuneš kurzor do toho pole a dáš Vložit>Obrázek, tak v místě blikajícího kurzoru budeš mít ten obrázek

hanicice
hodnocení

Mám seznam,tam to asi nejde pokoušela jsem se to dělat podle tvoji rady a obrázek se tam nedá vložit,ale přesto díky

sondaw*

Nerozuměly jsme si, moje rada byla pro vložení obrázku do emailu např. v Outlook Expressu nebo Microsoft Outlook, prostě jsem myslela poštovního klienta v počítači.

Dívala jsem se na Seznam, tam jde opravdu asi vložit obrázek jen jako příloha

hodnocení

0x

to jde jen v klientech typu Outlook, v klientech přes prohlížeč ne. V první případě je vhodné změnit formát textu na Rich nebo HTML, do prostého textu (plain text) nejde obrázek umístit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]