Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pošta v Opera Mail

Od: charlando® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám nainstalovanou Opera Mail v.1.0 sestavení 1044 .

Při stahování pošty se mi některá pošta ukládá rovnou do složky PŘIJATÉ a ne do složky NEPŘEČTENÉ.Jak odstranit tento problém?

Jíž několikrát se mi stalo, že jsem očekával e-mail a o již byl stažený,ale ve složce PŘIJATÉ a tak jsem ho přehlédl.

Děkuji za radu

charlando

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do přijaté pošty chodí vždy veškerá pošta. Nepřečtená pošta je její podmnožinou. Nemáte nastaveny nějaké filtry pro přesun zpráv? Zkontrolujte, zda nemáte zaškrtnutou volbu "Při stažení označovat zprávy za přečtené"

Nástroje -> Poštovní účty -> (označte svůj) -> upravit -> záložka Příchozí

Taktéž jestli náhodou u přijímání emailu nemačkáte klávesu K. Ta totiž automaticky označuje zprávu za přečtenou ...

Pošta v Opera Mail
hodnocení

prohlédl jsem nastavení,ale vše je tak jak mi radíte a K také nemačkám, mám upozornění na přijatou poštu a pak teprve přijaté prohlížím.

I tak ale díky za snahu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]