Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla bych poprosit o radu.Při přímém přenosu na youtube se mi video neustále zasekává a musím dávat nový odkaz,aby to pokračovalo dál.Někde jsem se dočetla,že by to mohlo být i poskytovatelem internetu.Prosím o radu-jak a co udělat.Děkuju
Dobrý den, řekl bych, že video se neseká, ale přestane se načítat stream. To může být úmysl serveru nebo také zaplněná mezipaměť prohlížeče. Např. stream na ČT24 býval dříve omezen na 3 hodiny (nyní už omezení není), tak si to může regulovat YouTube (nemám to vyzkoušené, tak to netvrdím). A je dobré mít v nastavení každého prohlížeče povolenu neomezenou velikost mezipaměti, resp. ji vyčistit, protože stream se do ní načítá. Zdravím!
Ano, to video se zastaví nebo se zastaví a ukazuje se "kolečko", které "hrabe", ale už nic dalšího nezobrazí. Mohu Vám poradit jen obecně, protože mám OS Linux a ve Windows to bude trochu jinak. Zkrátka, v každém prohlížeči najděte Nastavení nebo Předvolby a tam Správa dočasné paměti (nebo mezipaměti), tu si nastavíte, resp. ji vymažete (uvolníte). Možná to pomůže, ale jestli to zavedlo YouTube jako novinku (to časové omezení), tak s tím neuděláte nic.
Dobrý den-ano spíš se to video jako by zastaví a snaží se načitat-neumím to přesně pojmenovat.
Ale s tou mezi PAMĚTI-TAK TO MNE ZAUJALO-o tom jsem nikde nic nečetla.Poradte mi ,kde to v počítači najdu.
Hlavně mi to dělá při přímém přenosu-kdy potřebuju to video poslouchat a ono se zastavuje a pak mi unikají informace.
Dobrý den, zkuste kontaktovat vašeho poskytovatele, třeba zde: o2.cz/... nebo zde o2.cz/...
Oni linku proměří ve špičce a pak vám sdělí výsledek. Někdy sice sdělí, že nenalezli problém, ale po tom měření se problém třeba "vyřeší sám" Protože někdy je třeba v distribučním systému "ručně"zoptimalizovat provoz na uzlech, ale to vám nikdy nenapíšou, jen to upraví a vám napíšou, že měření neprokázalo závadu po lince.
Aktualizovat operační systém, aktualizovat flash player, zakázat hardwarovou akceleraci, vyčistit cache ...
Windows7 : pr.tlač myši na ploše -> Rozlišení obrazovky -> Upřesnit nastavení -> Poradce při potížích -> Změnit nastavení -> posuvníkem snižte akceleraci na "žádná".
Windows10: pr.tlač myši na ploše -> Nastavení Zobrazení -> Upřesnující nastavení zobrazení -> zobrazit vlastnosti adaptéru -> Poradce při potížích -> Změnit nastavení -> posuvníkem snižte akceleraci na "žádná".
Dále na adrese :
zkuste bod 1) zdali máte vůbec aktualizovaný flash player a jakou verzi...
pak zkontrolujte v bodě 5) že se hýbe listí na stromě (funkční flash) ... klikněte pr.tlač.myši a dejte Nastavení -> záložka zobrazení -> vypněte zatržení u "Zapnout hardwarovou akceleraci"
Podle druhu prohlížeče vyčistit cache. Zkuste třeba ten chrome -> zmáčkněte (v aktivním chrome okně) CTRL+SHIFT+DELETE -> a zatrhněte minimálně "obrázky a soubory v mezipaměti"
No a vyzkoušejte...
Pokud to bude dělat, napište už konečně alespoň ten odkaz na stream, abychom se přesvědčili, že když se to kouše na pevné i na wifi, na pc i na notebooku, vám i soudeům i pánovi z prahy... tak že se jedná skutečně o sekající se stream a nekoukáte třeba na jánevím stopmotion video
1, flash player- aktualizovaný
2 operační system mám win 10
3.flash player -verze-26.0.0.151
4. odkaz na ten živý přenos nemužu poslat -jnení pro všechny-je to pracovní
5 operační systém aktualizován
6. A ted jdu zkoušet to další a pak dám vědět /tak ted už mi zbývá zakázat hardwarovou akceleraci, vyčistit cache ..
Ale zatím moc děkuju
Počítač jsem nakonec musela přeinstalovat.Video na yotube už se neseká.Všem moc děkuju za jejich reakce.
To je většinou univerzální řešení Byly doby, kdy jsem reinstalací systému (tenkrát W95 na disketách) řešil prakticky jakýkoliv problém, který jsem neuměl vyřešit vlastními silami. Internet byl tenkrát extrémně drahý, moc informací tam ještě nebylo, určitě neexistovaly podobné poradny a na telefonu jsem neměl žádného geeka. Takže jsem byl určitě nějaký rekordman v počtu reinstalací Windows
To píšu jen abyste si nepřipadala divně
Dríve to nedělalo-ted asi týden.Seká se to ve vsech rozlišeních.Ve všech prohližečích.Mám prohlížeč firofox,google chrome.Seká se to ve stolním počítači i na notebooku.
Neseká se to jen mne vím i o jiných lidech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.