Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet Blbne!

Od: imnotlizzard2 odpovědí: 13 změna:

Ahoj, nevíte co mám dělat, stahuji war thunder a rychlost kolísá mezi 0-300kb/s někdy se to zastaví na 0. ethernet kabel mám docela dlouho. 6 měsíců.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Důležitá je propustnost i na druhé straně. A taky agregace linky. Řekl bych že bude problém na straně yupmaster.gaijinent.com/... (server, který je kontaktován tím setupem hry)

Mě to nyní stahuje 1,6 MB/s

lizzardbut
hodnocení

Zkusím se jěště zeptat.

krtek66
hodnocení

0x

resetovat počítač popř. router...stahovat jindy..vad může byt milion...od problému u tebe přes problém serveru, ze kterého stahuješ až po poskytovatele...věšteckou kouli nemáme

imnotlizzard*
hodnocení

router docela novej, a poskytovatel O2 50mbps

Zkuste změřit rychlost a stabilitu připojení.
www.rychlost.cz. Nebo www.dsl.cz
imnotlizzard2
hodnocení

Stahování:51.5 mbit/s Nahrávání:4.8 mbit/s ping:31 ms

lizzardbutnum2
16.08.17 11:04
imnotlizzard*
16.08.17 11:07

Co na to rika ISP?

imnotlizzard2
hodnocení

Poskytovatel internetového připojení (používána zkratka ISP z anglického Internet service provider, nebo IAP z Internet access provider) je firma nebo organizace zprostředkující přístup do Internetu, tj. poskytující telekomunikační služby.

A co Ti odpovedel?

doplněno 16.08.17 11:33:

Tady to muzes nahlasit sam
poruchy.o2.cz/...
A tady se muzes mrknout jestli nemaj problem
poruchy.o2.cz/...

lizzardbut
hodnocení

zatim nic

doplněno 16.08.17 11:14:

Omlouváme se, ale všichni naši operátoři právě chatují. Počkejte, prosím.

doplněno 16.08.17 11:14:

*smich*

imnotlizzard*
hodnocení

Problém vyřešen chyba je ve hře.

doplněno 16.08.17 12:25:

world of warship 6 mb/s

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma agregace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]