Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte co mám dělat, stahuji war thunder a rychlost kolísá mezi 0-300kb/s někdy se to zastaví na 0. ethernet kabel mám docela dlouho. 6 měsíců.
Důležitá je propustnost i na druhé straně. A taky agregace linky. Řekl bych že bude problém na straně yupmaster.gaijinent.com/... (server, který je kontaktován tím setupem hry)
Mě to nyní stahuje 1,6 MB/s
resetovat počítač popř. router...stahovat jindy..vad může byt milion...od problému u tebe přes problém serveru, ze kterého stahuješ až po poskytovatele...věšteckou kouli nemáme
Poskytovatel internetového připojení (používána zkratka ISP z anglického Internet service provider, nebo IAP z Internet access provider) je firma nebo organizace zprostředkující přístup do Internetu, tj. poskytující telekomunikační služby.
A co Ti odpovedel?
Tady to muzes nahlasit sam
poruchy.o2.cz/...
A tady se muzes mrknout jestli nemaj problem
poruchy.o2.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.