Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odebrat z messengeru, jak na to?

Od: bullet* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

mám na messengeru přidané lidi i když nejsme na fb přátelé. Teď ale s těmi lidmi už neudržuji kontakt - jsou to třeba lidi z bazárků apod. Když jsem jim psal nebo oni ně, klikli jsme na tlačítko ,,přidat do messengeru´´´. Jenže teď už nechci ty lidi v kontakt listu a abych je viděl online a oni mě. Jak se to dá udělat? Nechci přímo blokovat zprávy, ale chci je prostě z toho messengeru zase odstranit. Jde to? Případně poradí někdo co s tím?

Díky moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj,

mě funguje při dlouhém podržení prstu na dané osobě možnost odebrat konverzaci, tím jí neblokuji, ale jen odstraním.

doplněno 15.08.17 12:05:

A jsem v seznamu všech konverzací, ne v okně konverzace kontkrétního člověka.

bullet*
hodnocení

To se mi povedlo taky, ale pořád toho člověka vidím v seznamu lidí a online a to přesně nechci.

Aha, třeba pomůže toto:

blog.brichacek.net/...

leonora
hodnocení

0x

Zkoušela jsem kde co. Tipy z nápovědy FB jsou k ničemu, uváděné návrhy reálně v aplikaci vůbec nejsou (kliknout na ikonu, která tam vůbec není). Jediné, co mi fungovalo, je prostě Messenger úplně odinstalovat a přejít na Messenger Lite, který zobrazuje z FB pouze přátele.

rado903
jediná možnost je, nainstalovat si starší verzi messengeru kde ta možnost "odebrat" ještě je, a zrušit automatickou aktualizaci. Tak jsem to udělal já a funguje to

vlastaschmiedh
hodnocení

0x

dobrý den,chci odebrat přítele z messengeru,poradte mi,prosím,jak na to,děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]