Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje stahování videa na youtubu

Od: brigita* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, po delší době jsem chtěla něco stáhnout z Youtubu a zjistila jsem , že je nějaká nová verze a nějak mi to nyní nefunguje a to tak, že se soubor nestáhne a tím pádem také neuloží.Kde dělám chybu? Díky za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den, zkuste nějaký online stahovač... Třeba tady:

youtubeinmp4.com/...

ale existuje jich mnohem víc.

kabod*

videater.com/... clipconverter.cc/... A kdo cloumá s chrome prohlížečem,at si stáhne IDM

vir
pozor je tam vir! U odkazu jamra

hodnocení

2x

Nainstalujte si "Free Rapid" já přes něj stahuji z "You Tube" i z "Ulož to" pět filmů, nebo dokumentů najednou a zadarmo. Právě jsem to vyzkoušela, jestli se něco nezměnilo a jde to úplně v pohodě.

brigita*
hodnocení

Díky za rady, vyzkouším to, zapoměla jsem napsat, že jsem použila A tube catcher.

Jojo A tube mi taky často zlobil, proto jsem od něj úplně ustoupila už teda před delší dobou. Free Rapid také znám, ale ten musíte stáhnout... Záleží co Vám víc vyhovuje, jestli online nebo stáhnout program a přes ten stahovat. :)

hodnocení

1x

Používám tenhle downloader ytd-video-downloader-free/... , zrovna teď stahuji, a nemám žádný problém.

Satam, to je sice hezké, rozklikla jsem Tvůj odkaz, ale je to v angličtině a pro někoho to nemusí být vůbec srozumitelné. Já si teda vůbec nemohu stěžovat na Free Rapid. Je fakt, že se musí stáhnout do počítače, ale to zase není tak složité a pak už se to jenom rozklikne během pár vteřin a stahuje se přes něj úplně bez problémů. Už nevím kdo mi to tady poradil, ale jestli si sám vzpomene, tak mu ještě jednou zpětně děkuji.

hodnocení

0x

Nebylo by lepší nainstalovat si v prohlížeči doplněk ke stahování?!?!?!?

Já to tak mám ve všech prohlížečích který používám.

damandys
hodnocení

0x

Já to dělám bez nutnosti stahovat pomocné programy. Pouze otevřu video, které chci stáhnout, pak přímo do adresy doplním písmena ss před slovo youtube (např. www.ssyoutube.com... Po otevření nového okna kliknu na modrý odkaz download video in browser a spustím stahování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma stahování z youtube

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]