Nejste přihlášen/a.
Zdravím, po delší době jsem chtěla něco stáhnout z Youtubu a zjistila jsem , že je nějaká nová verze a nějak mi to nyní nefunguje a to tak, že se soubor nestáhne a tím pádem také neuloží.Kde dělám chybu? Díky za radu.
Nainstalujte si "Free Rapid" já přes něj stahuji z "You Tube" i z "Ulož to" pět filmů, nebo dokumentů najednou a zadarmo. Právě jsem to vyzkoušela, jestli se něco nezměnilo a jde to úplně v pohodě.
Používám tenhle downloader ytd-video-downloader-free/... , zrovna teď stahuji, a nemám žádný problém.
Satam, to je sice hezké, rozklikla jsem Tvůj odkaz, ale je to v angličtině a pro někoho to nemusí být vůbec srozumitelné. Já si teda vůbec nemohu stěžovat na Free Rapid. Je fakt, že se musí stáhnout do počítače, ale to zase není tak složité a pak už se to jenom rozklikne během pár vteřin a stahuje se přes něj úplně bez problémů. Už nevím kdo mi to tady poradil, ale jestli si sám vzpomene, tak mu ještě jednou zpětně děkuji.
Nebylo by lepší nainstalovat si v prohlížeči doplněk ke stahování?!?!?!?
Já to tak mám ve všech prohlížečích který používám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.