Nejste přihlášen/a.
Nevím jak se to stalo, ale zvětšila se mi spodní lišta, horní u prohlížečů a postranní u Opery, nevím co s tím. Prosím poraďte. (Mám Windows 10)
Můžete vložit printscreen nebo vyfotit mobilem? Co se vlastně vše zvětšilo? Snažil jsem se nasimulovat tento problém, aby to ovlivnilo jak spodní lištu (hlavní panel neboli Taskbar) i horní lištu u prohlížečů (asi myslíte hlavní nabídku neboli Menubar) i postranní u Opery a na nic jsem nepřišel. Jednotlivě to opravit samozřejmě lze, ale spíš si myslím, když se Vám to stalo vše najednou, jestli jste nepoužila nějakou funkci Usnadnění či Lupu nebo si omylem nějak nezvětšila zobrazení či rozlišení. Netuším. Fotka by pomohla.
Taskbar : Klikněte někam do volného prostoru pravým tlačítkem. Zkontrolujte, zdali je odškrtnuta volba "uzamknout hlavní panel". Najeďte poté myší na hranu mezi panelem a plochou. Objeví se dvě šipky, klikněte (a držte) levým tlačítkem a tahem můžete měnit výšku. tak i přetáhnout taskbar třeba k levé či pravé straně (i nahoru). volného prostoru a klikněte pravým tlačítkem
Prohlížeče. Zde netuším jaké myslíte, ale Firefox má třeba horní lištu schovanou a naopak se vyvolává stiskem ALT. Poté Zobrazení -> nástrojové lišty -> Hlavní nabídka se dá nastavit napořád.
Operu jsem nepřišel na to jak zvětšit. Umím ji jen vypnout případně připnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.