Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám prosbu. Hoďte mi sem někdo odkaz na obchody na kterých by se dal objednat propojovací kabel mezi kamerou a počítačem. Děkuji
Jen si vyber:
czc.cz
mall.cz
alza.cz
To je des jak sou ty lidi opatrny na pouzivani klavesnice:-/
Jeste byl kabel FireWire 1394.
chce to zjistit minimálně typ kamery - ale předpokládám, že starší kamery měly k tomu i HW- interní kartu. Nebo se dělalo přes Videograbber adapter - na USB.
Ale možností budou asi desítky
czc.cz/...
elima.cz/...
datart.cz/...
Evidentně nevíte jak se kabel jmenuje. A protože křišťálovou kouli jsem někde potratil, tak dávám adresy tak, abyste si mohla vybrat podle obrázků
Tento kabel na mne vyskocil z Google jako USB kabel pro tuto kameru: czc.cz/...
Ajtakrajta, odkaz na Google je tento, prominte
Jedná se o kameru JVC GZ - MG 130E. Potřebovala bych kabel na jednom konci JACK 3,5 Stereo a druhém konci USB. Potřebuji to na propojení kamery s notebookem. Podívám se do těch obchodů jejich odkazy jste mi poslali.
Ne. Pro propojení s PC nebo NB potřebuješ klasický USB kabel.
Jj, máš pravdu.
ten miniUSB kabel na tofu nepropojite s tou kamerou na fotcem je to jiny typ miniUSB konektoru
mozna toto?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.