Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojovací kabel

Od: lada48® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, mám prosbu. Hoďte mi sem někdo odkaz na obchody na kterých by se dal objednat propojovací kabel mezi kamerou a počítačem. Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Není kamera jako kamera. Já používal USB, JACK - CINCH, síťový kabel ... Co to trošku upřesnit.

doplněno 14.08.17 21:00:

Napsal jsem ti tři způsoby, kterými jsem připojoval tři různé kamery. Pokud neuvedeš, co je to přesně za kameru, tak se nepohneme z místa.

hodnocení

Ano, jedná se o tento kabel.

hodnocení

0x

Jen si vyber:
czc.cz
mall.cz
alza.cz
To je des jak sou ty lidi opatrny na pouzivani klavesnice:-/

doplněno 14.08.17 22:36:

Jeste byl kabel FireWire 1394.

hodnocení

Nehubuj mě, o těchto obchodech vím, podívám se na ně. Myslela jsem, že jsou nějaké speciální obchody.

hodnocení

0x

chce to zjistit minimálně typ kamery - ale předpokládám, že starší kamery měly k tomu i HW- interní kartu. Nebo se dělalo přes Videograbber adapter - na USB.

Ale možností budou asi desítky

still10k*
hodnocení

0x

czc.cz/...
elima.cz/...
datart.cz/...

Evidentně nevíte jak se kabel jmenuje. A protože křišťálovou kouli jsem někde potratil, tak dávám adresy tak, abyste si mohla vybrat podle obrázků *tuc*

doplněno 16.08.17 00:21:

Tento kabel na mne vyskocil z Google jako USB kabel pro tuto kameru: czc.cz/...

doplněno 16.08.17 00:24:

Ajtakrajta, odkaz na Google je tento, prominte

hodnocení

Jedná se o kameru JVC GZ - MG 130E. Potřebovala bych kabel na jednom konci JACK 3,5 Stereo a druhém konci USB. Potřebuji to na propojení kamery s notebookem. Podívám se do těch obchodů jejich odkazy jste mi poslali.

Žádný takový kabel neexistuje.

Ale vždyť má kamera USB, tak proč to nepřipojíte přímo k počítači?

ladinpraha*

Ne. Pro propojení s PC nebo NB potřebuješ klasický USB kabel.

czc.cz/...

doplněno 16.08.17 09:54:

Jj, máš pravdu.

Klasický ne. Potřebuje USB na jedné straně a MiniUSB na druhé viz obr.

Propojovací kabel
Propojovací kabel #2

ten miniUSB kabel na tofu nepropojite s tou kamerou na fotcem je to jiny typ miniUSB konektoru

mozna toto?

kabelmanie.cz/...

1) má kameru JVC ne Olympus 2) Kamera má konektor USB2.0 neCB-USB5,6,8 3) Jestli dobře vidím, tak je to konektor MINI USB, protože MICRO vypadá jinak viz obr.

Propojovací kabel #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]