Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pamětová karta

Od: mirka98 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Mám tlačítkový telefon Nokia 150. Telefon je na 2 simkarty. Chci si koupit do telefonu pamětovou kartu. Jaký typ karty si koupit? Telefon mužu nabíjet i přes usb kabel. Chci si z počítače přenést fotky nebo videa na pamětovou kartu. Jaké jsou možnosti přenosu kabelem usb i jinak? Bude telefon komunikovat s těmito soubory? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

scv®
hodnocení

2x

Podle výrobce telefon podporuje MicroSD karty až do kapacity 32 GB. Takže jakoukoliv kartu tohoto typu do zmíněné kapacity by měl zvládnout. Připojit k PC přes USB prý lze také, jen je nutné na telefonu zvolit možnost USB Mass Storage / Úložiště USB. Poté se k souborům v telefonu dostanete přes správce souborů v PC. Při odpojování použijte napřed Bezpečně odebrat zařízení, Vysunout nebo něco podobného, než fyzicky odpojíte kabel. Když je telefon připojený jen v režimu nabíjení, můžete ho odpojit kdykoliv.

hodnocení

0x

A já doplním, nekupujte podezřele levné karty noname výrobců. Je to šíleně pomalý a životnost je mizerná.

dybal

Naprosto souhlasím. Na kartě rozhodně nešetřit. Zase to není taková částka, aby se nedalo připlatit pár korun. Jednou jsem koupil právě levnou noname kartu do akční kamery od aee a pak jsem tam neměl půlku věcí, takže hned letěla do koše. A rozhodně koukni jestli tvůj mobil podporuje class 10 karty a jestli jo, tak rozhodně kup class 10. Má vyšší rychlosti a může se ti do budoucna hodit i do jiných zařízení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]