Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit fotky do Google Earth?

Od: ondra123 odpovědí: 8 změna:

Zdravím, neví prosím někdo, jak se teď dají vkládat fotky do Google Earth poté, co ti kazisvěti nepochopitelně odstřelili Panoramio? Našel jsem na internetu tenhle návod, ale nefunguje to. Jednoduše tam nikde není volba přidat fotky. Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vždyť to tady vidím :

Spusťte v počítači aplikaci Mapy Google a vyhledejte místo.

Vyberte místo a klikněte na možnost Přidat fotku. Pokud tuto možnost nevidíte, posuňte zobrazení směrem dolů.

Otevře se okno. Přetáhněte do něj fotku, kterou chcete nahrát, nebo klikněte na možnost Vybrat fotky k nahrání.

ondra123
hodnocení

A já zas píšu, že to nefunguje. Prostě tam žádná volba přidat fotku není.

ondra123
hodnocení

Vypadá to takhle. Posouvat zobrazění není kam

Jak vložit fotky do Google Earth?
still10k*

Vyberte nějaký objekt na mapě, aby se zobrazil levý panel s informacemi. Tam je mimojiné i příkaz "Přidat fotku" (červeně ohraničené).

Jak vložit fotky do Google Earth? #2
ondra123
hodnocení

A jak přidáte fotku místa, které na mapách není vedeno jako objekt (les, skála, jezero...)? A jak to můžu udělat pomocí funkce GPS, aniž bych si musel pamatovat, kde přesně jsem to fotil?

still10k*

Nejsem expert na tuto službu, snad bude vědět někdo jiný. V nápovědě píšou, že nelze přidávat fotky k souřadnicím, vždy jen k existujícím místům. Nečetl jsem to celé, prostudujte to raději sám.

Ale pokud se přihlásíte do "My Maps", tam si můžete vytvořit svou vrstvu na mapě a tu si pak vylepšovat pomocí různých nástrojů, např. i v telefonu pomocí aplikace. Dá se tam zakreslovat, vytvářet vlastní body, popisky, přidávat fotogtrafie, videa, atd. Výslednou mapu můžete sdílet se všemi, nebo s nikým, či jen konkrétními uživateli, nebo si vyexportovat KML formát
Přidávání, odstra/...

ondra123
hodnocení

Děkuju. Já jsem si to myslel. Zkrátka zničili něco, co dlouhá léta fungovalo. :(

hodnocení

0x

Oni to nezničili, nejspíš nebyl takový zájem. Mám na mysli hlavně inzerenty reklamy. Někdo musí ty servery pořídit a udržovat v provozu. To bez reklamy nejde ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]