Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přestal se mi zobrazovat u LibreOffice text v hlavní nabídce. Místo toho tam mám jen podtržítka (viz fofo). Ostatní programy běží bezproblémů a počítač je myslím celkově v dobrém stavu (legální Windows, antivirový program, žádný mallware atd...).
Už jsem zkoušel program odinstalovat a nainstalovat novější verzi, ale to nepomohlo. Zkoušel jsem i instalaci s vynucenou češtinou UI (parametr UI_LANGS=Cs_CZ).
Dokážete mi někdo poradit v čem je problém, nebo alespoň nasměrovat, na co se mám zaměřit?
Nepomůže upgrade verze, ale naopak downgrade na verzi 5.2.6
Údajně za to mohou staré grafické ovladače AMD. Někdo to vyřešil i tím, že nastavil v Catalyst Control centru, aby se LibreOffice spouštěl pomocí výchozí grafiky.
více zde : bugs.documentfoundation.o/...
mno... Já mám integrovanou grafiku Intel... Ale jestli se mi to nepodaří vyřešit jinak tak downgrade zkusím. Díky.
Po jaké akci s PC to zmizelo?
Možná LO nemají k dispozici font, který chtějí použít. Odkud je ta instalačka? Ovlivňoval jsi nějak instalaci?
"přestal se mi zobrazovat u LibreOffice text v hlavní nabídce". Že by se sám od sebe ztratil font?
Momentálně nemám Libre Office na tomto PC k dispozici. Cca za 2 hodiny budu na jiném, zkusím se na to mrknout.
Instalačka je přímo ze stránek LibreOffice. Je to .msi blaíček a instalaoval jsem takhle:
msiexec /i LO.msi /qn REBOOT=ReallySuppress CREATEDESKTOPLINK=0
Přímo instalací LO to podle mě nebude. Novou instalací jsem se jen pokoušel opravit problém..
Původní verze nejdřív fungovala dobře a přestala fungovat až časem. Problém je, že LO používám jen vedle MS o365 k otevření souborů .ods a .odt, takže jsem ho třeba měsíc nepoužil. Před měsícem bylo vše OK a teď když bych ho potřeboval, tak to prostě nejede Co všechno se za ten měsíc událo fakt nevím, ale žádná kolize nebo průšvih nebyl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.