Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvýšení hlasitosti u mp4 videa

Od: xyz* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, jde nějak u natočeného videa ve formátu mp4 zvýšit hlasitost zvuku? Když si video prohlížím a mám v PC vše na max, tak téměř nic neslyším. Musím si zvuk pustit do aktivních bedniček a u nich dát zvuk na max, abych něco slyšel.

Je tedy nějaká možnost SW úpravy hlasitosti zvuku u natočeného videa?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, ano, např. v programu Format Factory. Zdravím!

doplněno 07.08.17 15:24:

xyz - nad čím spekulujete? Program znáte a kolega Vám zde i vložil, kde to nastavit. Když to nezkusíte, tak si o tom budeme jenom povídat. Program je od toho, aby se s ním uživatel naučil pracovat, ale to musí chtít a nevzdávat to předem. Navíc, Format Factory je vcelku snadno obsluhovatelný.

still10k*
hodnocení

1x

Buď ve FormatFactory jak píše ben, nebo přehrávejte v programu, který umí zvýšit hlasitost třeba na 200%, např. VLC.
FormatFactory:

Zvýšení hlasitosti u mp4 videa

rv*
hodnocení

0x

Samozřejmě. Optimální postup je: 1/ extrakce audia 2/ bezeztrátové zesílení audia 3/ sloučení (mux) starého videa s novým audiem BEZ rekomprese. Obvykle všechny kroky nezvládne jeden program, ale vždy se najde nějaký, který dělá to, co je potřeba. Vždy se hodí avidemux.

xyz*
hodnocení

Jenže Váš postup vyžaduje jak určitou SW, tak zkušenostní kapacitu, kterou já aktuálně nemám. Proto se Vás zeptám přímo, jaké programy na který krok mi doporučíte? Budu si držet palce, aby se zvuk povedl extrahovat a abych ho pak sloučil synchronně.

xyz*
hodnocení

Já to video potřebuju sestříhat a dát na Youtube. Při takhle "ukuňkaném" zvuku se na to buď vykašlu anebo se pokusím zvuk zesílit a až pak stříhat.

jofa*

Třeba v program Pinnacle Studio ( např. 18 ) Vám vše umožní. Střih, zesílení zvuku i pětikanálového) a odešle na web (Youtube).

hodnocení

0x

Nejjednoduší (netvrdim, že nejlepší) je využít online službu nabízeniu na internetu. Vyhledejte gůglem hesla jako mp4 louder, video volume increase atp, použijte něterý z prvních nesponzorovaných odkazů, protože ty jsou navštěvované protože fungují. Nahrajete soubor a stáhnete zesílený. Pozor si dejte na co klikáte, býva to plné banerů "download here" atp, které jsou ve skutečnosti reklamy. Bude-li vyžadovaný email k zaslání odkazu ke stažení, můžete využíte další službu na internetu, "10minute mail" ;) . Na internetu jsou online služby na skoro cokoli, co člověk občas potřebuje, OCR, převody mezi formáty, stažení titulků aj. Doporučuju provoz v anonymním módu prohlížeče, některé to označují incognito, jiné in-private aj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]