Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám menší problém s OS Windows 8.1. Od včerejšího dne nemohu kliknout na tlačítko vlevo dole na hlavním panelu, pomocí kterého se dostanu do nabídky Start. Ikona nereaguje, po kliknutí na ni není žádná odezva. Funkční je to pouze přes klávesu na klávesnici. Už v minulosti jsem měl s tímto systémem mnoho problémů, to je bug vedle bugu. Že se objevil další, mě už ani nepřekvapuje. Ale nepřišel jsem si zde stěžovat, to by bylo na dlouhou dobu. Pro info službu Windows Update mám povolenou a ovladače různých komponentů aktualizované. Nějaká rada? Předem díky za odpovědi.
Tak jsem si něco přečetl na internetu a údajně někomu pomohl příkaz " sfc /scannow ", který se zadá do příkazového řádku. Tento příkaz nemohu ani spusti, prý nejsem administrátor. Zlaté Windows 7. Systém jsem používal více než 5 let bez jediné chyby, bohužel notebook odešel a nový už není k dostání s Win7. Nevím co k tomu říct, prostě Win 8.1. Administrátorem jsem. viz výstřižky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.