Nejste přihlášen/a.
Níže přikládám porovnáno obou tabletů, kde na první pohled vede Lenovo, ale pořád ve mě hlodá takové to Samsung je Samsung... Sám jsem používal telefony Samung galaxy S2 a S3 a naprostá spokojenost a podpora všeho. Také mám Lenovo Yoga tablet a telefon Lenovo P70 taktže můžu trochu porovnávam a až na to, že Lenovo nemá gyroscop, kompas, magnetometer, termometer, barometer, fingerprint senzor jen proximity senzor, akcelerometr a light senzor, tak si taky nestěžuji
Takže taky záleží na co ho budete v budoucnu chtít používat ...
Jinak mezi hlavní rozdíly je, že Lenovo nemá slot na SIM (takže data jen přes wifi). Lenovo má mnohem lepší display (myslim tim technologii IPS - ne rozliseni, ikdyz i to ma mnohem lepsi nez Samsung), fotak, vyssi verzi Android, je o 100g lehčí (váha u tabletu, který budete držet xx minut v ruce je znát), lepsi bluetooth, baterii a zkrátka samsung je z roku 2012 a lenovo z 2015, což prostě někde znát být musí...
Srovnání:
Trochu jiné porovnání :
No hádat se s Vámi nebudu, ale ten typ co jste uvedl Lenovo TAB 2 A10-70 podle mě slot na SIM nemá. To má jeho bratříček Lenovo TAB 2 A10-70 LTE
Možná jste narazil na nějak pochroumaný kus, nebo je nějak poškozený systémově. S takovouhle generalizací značky rozhodně nesouhlasím. Používáme v rodině i ve firmě jejich notebooky, telefony i tablety a zatím jsme všichni relativně spokojení.
Z těch dvou bych vybral Lenovo.
lenovo byla vyhlášená značka na NTB - ale jak to tak bývá, chtěli víc, chtěli být pro všechny...
Levné telefony a levné tablety "pro všechny" - a od té doby je jejich značka haněna. Každý by chtěl super kvalitu - koupí lenovo a myslí si, jaký udělal super kup. Pak nadává, jak to nejede, jak se seká, jak je to plastový šunt...
z těch dvou bych asi nekoupil ani jeden...
@huffnagl - to právě píšu - kvalitní stroje mají stále, jen prostě chtějí nabídnout něco nám, co nemáme tolik peněz... a za ty prachy vlastně nemůžou udělat nic kvalitního... Bohužel, takových dvoutisícových telefonů už má své nespokojené vlastníky, kteří pak logo Lenovo nepodpoří do budoucna...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.