Nejste přihlášen/a.
Mám prohlížeč CHROME a najednou se mi při pokusu otevřít na SEZNAMu poštu objevuje hláška, že moje připojení není soukromé a nechce mě to tam pustit. Zkoušel jsem v nastaveni CHROMu zrušit některá opatření k ochraně před nástrahami Internetu, ale není to nic platné. Prosím o radu, co s tím?
Díky všem za ochotu poradit. Nakonec jsem na to přišel a pro poučení všech zde uvádím : Ten PC má totiž vybitou vnitřní baterii a tak si nepamatuje, na kterém disku má bootovat. Tak musím vždy při startu mačkat F8 a pořadí disků na bootování nastavit. Příčina, proč ten web SEZNAM hlásil vadu připojení a nechtěl mne pustit do e-mailu, byla ve špatně nastaveném datu a času. Když jsem toto opravil, tak už bylo vše v pořádku. Omlouvám se, že jsem otravoval
Dobrý den, já bych nejdříve vyčistil Chrome - vymazat jeho mezipaměť a cookies. Případně bych zkusil použít i jiný prohlížeč, abych zjistil, zda je problém pouze v Chrome. Odvážní vypnou dočasně i antivir a firewall v PC (vypnou je zcela). Zdravím!
V okamžiku, kdy nainstalovaný program dobře funguje, je vhodné jeho aktualizace zakázat a vyhnout se tak např. změně nastavení programu či jiných překvapení, která nejsou k lepšímu.
Poradit bohužel neumím, jen k tomu chci říci, že Chrome po poslední aktualizaci dělá psí kusy. Na PC mé dcery se v Chromu občas objevují černé plochy (čtverce, obdélníky), které po pohnutí myší zmizí. Zkoušel jsem vše možné, nic nepomohlo. Jiné prohlížeče to nedělají. Takže asi mně i vám nezbyde nic jiného (kromě přeinstalace Chromu, která ale nemusí pomoci), než počkat na další aktualizaci/záplatu, která tyto chyby snad napraví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.