Nejste přihlášen/a.
Kdysi jsem si ho nastavila ani nevím jak, teď jsem zjistila, že se dá snadno používat, ale mám problém s odstraněním jména. Poslala jsem pokusně maily kamarádce a stále mi to píše od koho moje příjmení a to nechci, jak to lze nahradit něčím jiným. Jsem,laik, budu vděčná za podrobný návod. Děkuji.
Dobrý den. Jděte do nástroje→ nastavení účtu a tam klikněte na změnit. Všechno ponechte, jen vymažte to jméno. Pokud by to nešlo, tak účet odstraňte a znovu nastavte. Před tím se podívejte, co tam máte nastavené.
Já ale ten outlook nemůžu vůbec najítm dyž otevřu poštu, tak tam je pouze nastavení zpráv a když nějakou odešlu, tak je tam napsáno outlook neějaká čísla a mé jméno
Nějak tomu nerozumím. Píšete, že Outlook funguje, ale nemůžete ho najít. Outlook je součástí Microsoft Office. Ten najdete v programech. Tam kde je Excel, Power Point ap. Tam na něj kliknete a otevře se Vám. Můžete si vytvořit na plochu ikonu pro rychlejší otevření. Teda pokud už jí nemáte. A až se otevře, tak jsou tam nahoře nástroje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.