Nejste přihlášen/a.
Jste si jist, že se ptáte na zdroj? To je na tu část PC, která napájí počítač elektřinou? Ten může vyhořet - nelze jej zavirovat - a dá se vyměnit. Je možné vyměnit cokoli uvnitř PC za něco nového - říká se tomu"upgrade". Repase vyjde někdy levněji, někdy nikoli. Záleží jaký je výchozí stav a co je cílem. Někdy je jednodušší koupit nový počítač - bývá vybaven legálním operačním systémem. Vždy je třeba porovnat náklady a výnosy a situaci řešit podle toho, co je výhodnější, zda upgrade, nebo nový PC.
Vám zřejmě odešel procesor nebo pevný disk, nejspíš ale obojí (tomu by odpovídala cena za repasi).
K původní otázce - kam se starým zdrojem(PC) - ve Vašem městě jistě existuje společnost, která má na starost likvidaci tuhých domovních odpadů. Svěřte"starý zdroj(PC)"jim.
Nějak nerozumím otázce, ale možná poradí kolegyně"nensy"která napíše nejspíš, cituji:
"Obrat se tu na studenta-LÁDU.Je to jeho obor, on ti zajisté dobře poradíSO."
konec citátu:P:P:P.
Hezký den.
"nensy"nic ve zlém. Na jiném místě jsem Vám už řekl, o co mi jde. Dovolím si to tady zopakovat:
Tedy ne, že bych ryl, ale co kdyby se"student láda"obtěžoval raději sem, na poraďte.cz. Já a pravděpodobně i další bychom si taky rádi přečetli jeho názor na problém a případně o jeho řešení podiskutovali. Taková rada, jakou lepíte pod každý problém z oblasti"Počítače a příslušenství"je pak dle mého názoru celkem na nic. Co Vy na to? Přesvědčte jej, ať nás tady navštěvuje. Prosíííím.
Na hlavní straně admin píše:
Máte otázku na kterou neznáte odpověď? Zkuste se zeptat zde a naši uživatelé se Vám pokusí pomoci.
Pro rychlejší získání odpovědi zkuste použít vyhledávání. Je možné, že někdo již měl podobnou otázku a zbytečně byste čekali na odpověď, když ona už čeká na Vás.
A to je oč tu běží. Je nečestné a nesportovní otravovat někoho na jeho e-mailu, pokud Vám to nedovolí on sám(říká se tomu spam). Bohatě by potom stačilo do rubriky počítače a příslušenství"vylepit"jeho mail a rubriku můžeme zrušit. Já se Vám snažím říci, že Vaše odpovědi tohoto typu se mi nezdají příliš košer. Je to jen velmi laciný způsob, jak získávat body. Pokud byste jej kontaktovala Vy sama a jeho odpověď nám tady poslala, pak bych neměl žádné námitky. Ale tak, jak to děláte...
Při vší úctě.
Al Bunda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.