Nejste přihlášen/a.
Dříve sem měl ve firefoxu adblock, jenže mi stránky kvuli tomu blokovali přístup tak sem ho odinstaloval ale pořád se mi zobrazuje na stránkách upozornění že mám zaplí adblock, přitom v doplncích ho nemám. Zakázal sem hjo a smazal.
1) Zapnout firefox -> do adresního řádku napsat about:config -> spustit -> do vyhledávacího pole napište tracking a hned první vyhledaný řetězec privacy.trackingprotection.enabled zkontrolujte, zda není hodnota na true -> dvojklikem změnte na false. Vyzkoušejte funkčnost.
2) Vypnout firefox -> start -> napsat firefox.exe -p -> spustit -> vytvořit si nový profil a vyzkoušet to v něm. Pokud to nebude dělat, je vadný profil -> překopírovat si záložky atd do nového profilu. Pokud to bude dělat, je vadný firefox -> klikněte na nastavení (3 vodorovné čárky) -> otevřete nápovědu k firefox (modrý otazník) -> klikněte na technické informace -> v sekci Vyladění aplikace Firefox klikněte na Obnovit Firefox. Pokud ani toto nezabere -> reinstal firefoxu
Zkus nainstalovat totok: ten umí vymést i ty zbytky, co ti tam furt vyskakujou. IObit Uninstaller - Best Software Uninstall Tool for Your Windows XP/7/8/10 PC iobit.com/...
Některé weby mi hlásí, že blokuji reklamy AdBlokem, přestože jsem jej ani neměla nainstalován (jde o jejich chybu). Někde pomůže zakázat JavaScript a stisknout 2 x F5. Pokud to nepomůže, vyhledám si informace jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.