Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pořídil jsem si zařízení s OS Android a chtěl bych si tam doinstalovat další aplikace, které mám připravené na kartě (či flashce). Jak postupovat po připojení karty či flashky, abych nainstaloval aplikaci (soubor .apk) do vnitřní paměti přístroje? Do které složky ji zkopírovat? A potom na ni poklepat a ona se nainstaluje? Hloupé je, že už jsem to kdysi dělal na jiném zařízení s OS Android a nyní si na postup nevzpomínám - jsem zaskočen svou neznalostí . Děkuji Vám za rady a zdravím!
Dobrý den, takže, mohl bych zapnuté zařízení s OS Android připojit přímo kabelem do USB portu v PC (s OS Linux)? Zatím jsem to nezkoušel, tak mám připravenou kartu a přes OTG redukci bych mohl použít (snad) i flashku. A speciální složka tam na to není, resp. rozumím tomu tak, že si ji mohu vytvořit novou?
Díky za radu - zkusím to. Zdravím!
Dobrý den, jo, to je mně jasné - také přístroj primárně navrhuje stažení aplikací z obchodu Google (kde nemám účet). O tom povolení jiných zdrojů vím a jestli ty aplikace "rozchodím" je loterie. Díky a zdravím!
Tak, zatím to vše proběhlo OK a všechny nově nainstalované aplikace fungují. Propojení kabelem jsem zatím nezkoušel, ale zkusím to později s vypnutým zařízením, resp. bez spuštěného OS Android. Ostatně, stejně to dělám se čtečkou knih pod OS Linux v PC a dostanu se i do OS ve čtečce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.