Nejste přihlášen/a.
Potřebuji akutně připojit tlf.k pc,a to z důvodů silnějšího signálu wifi sítě.
Prosím,pokud možno polopatické vysvětlení.
Jsem počítačová lama
Moc děkuji.
2x
Zatím nevím, zda ti budu vůbec umět poradit, ale asi bys měla něco doplnit. Chceš se s PC připojit na internet prostřednictvím telefonu nebo s telefonem prostřednictvím PC? Asi by nebylo od věci, kdybys uvedla i typ telefonu. Předpokládám, že propojení kabelem zvládáš - USB kabel, na jedné straně klasické USB do PC, na druhé micro USB do telefonu.
Jak máš připojený PC teď? Kabel nebo také Wifi?
doplněno 30.07.17 16:12:
@wamp: Už je mi to jasné. Na mém Samsungu se připojím k WiFi, otevřu Nastavení - Sdílení internetového připojení zaškrtnout a pak v PC otevřu Nastavení - Síť a Internet - Centrum síťových připojení a sdílení. Objeví se tam Síť s připojením k internetu a můžeš brouzdat po netu.
Satame...Ano,chci se s PC připojit na internet prostřednictvím telefonu.
Ještě dodám,potřebuji to také v případě totálního výpadku wifi sítě.//Značka tlf. nehraje roli/.
Že to lze vím,ale nevím přesně jak ![]()
Rozumíme si?
doplněno 30.07.17 14:00:
Našla jsem tento návod. android.chaputo.cz/...
doplněno 30.07.17 14:43: Poslední generace mobilů už to má přímo v menu nastavení sítě (vytvořit mobilní hotspot) Na starších se to dost složitě nastavovalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.