Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, pokud existuje ovsem. Ruka byla rychlejsi nez myslenka a tak se i mne, poprve, podarilo zformatovat kartu v Canon EOS 50. Domnivala jsem se, ze Recuva fotky obnovi. Ale ouha. Recuva ten fotak nevidi! Normalne v jednotkach vymenitelnych disku je videt, ale v Recuva nevidi. Jak to lze resit, vi nekdo? Ctecku nemam.
Dobrý den, řešení by mohlo být viz odkaz. Potřebujete ten adaptér, do kterého vložíte microSD kartu z foťáku a vložíte do USB portu v PC. Potom se karta chová jako flashka a Recuva by ji už mohla vidět.
Zdravím!
wydra - já ho mám a je to dobrá věcička. A i jiná karta se může doma hodit. Dal jsem odkaz na tu nejlevnější, ale jsou i další a dražší (podle kapacity karty).
wydra - ta microSD karta jde vložit do toho USB adaptéru celkem ztuha a musí se tam vkládat ve správné poloze (nikoliv opačně). Ven jde také ztuha a je to o nehty - musí se tahat rovně. Ještě si to vyzkoušejte.
Diky, ja mam ctecku v notasu, pak jeste malou ctecku na mikro sd, jen na ten SanDisk ne. Za chvili pro ni dojedu do Alzy . Jen co pomine to vedro desny
Klasické programy na obnovení dat z HDD dost často s paměťovými kartamo nechtějí komunikovat. Je třeba použít program pro obnovu dat z paměťových karet. Na výběr máte zde mujsoubor.cz/... , doporučuji hned první nebo druhý odkaz.
Vynikající je PC inspector smart recovery, dokáže nejen obnovit smazané, ale obnoví i nečitelné soubory na kartě.
Mám teď úplně jiný, zásadní problém. Na doporučení jsem si koupila čtečku. Ale ouha. Ta moje karta je u kontaktů nějak poškozená a do čtečky mi nejde. Ve fotáku normálně funguje. Tak teď už opravdu nevím a předpokládám, že každá rada drahá?
Tímto velke podekovani vsem, kterym muj problem nebyl lhostejny. Reseni bylo slozitejsi, ale uspesne! V Alze jsem koupila ctecku, ale karta do ni nesla vlozit. proste nesla. Jeste me napadlo pozadat jednoho kamarada. Do jeho ctecky karta sla uplne normalne! Tak nevim, ale Alze tu koupenou vratim.
Dal. Nejlepsi byla Recuva. Nicmene nasla pouze fotky, ktere jsem tam nafotila po tom zformatovani. Chytry kamarad nastavil hloubkovy sken (to jsem neznala) a po hodine! Se opravdu obnovily obrazky snad uplne vsechny, ktere kdy na te karte byly. Tak jsme si popovidali, stravili jsme v aute 2 hodiny a vlastne velmi prijemny cas pro me s fajn clovekem a jeste jsem se neco priucila. Tady dekuji za vsechny rady a hlavne tu, ze je treba dat kartu do ctecky.
Doufam, ze nekdy take nekomu pomohu.
A vyřešila jsi to perfektně. Já říkám, že není nad to mít někoho znalého po ruce. My ti tu sice leccos poradíme, ale u PC s tebou nesedíme, takže nám všelico unikne. Troufám si tvrdit, že kdybych tu kartu měl v ruce a ve svém PC, dokázal bych ty fotky taky obnovit, i když třeba jiným programem a jiným postupem. Takže hlavně, že se povedlo a máš fotky zpátky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.