Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivace windows 10

Od: ludmila1955* odpovědí: 5 změna:

zakoupila jsem starší počítač kde je windows 10 ale nejde mi aktivovat nebot je bez kódu tak že když chci nějaké změny tak to nejde a ukazuje se zadat kod ale kde ho vezmu? prohlížet atd.to je fajn ale jak tam chci něco změnit tak to vyžaduje musíte aktivovat a pak zadejte kod ,prodejce mi doporučil nic neaktivujte ale u nějakých změn je ta aktivace zapotřebí co s tím?můžete poradit? moc děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pokud máš počítač jen na internet a nepotřebuješ kvůli nějakým programům speciálně Windows, šel bych cestou Linuxu.
Laik nepozná, jestli sedí před woknama a nebo před tučňákem.
Jak zde již zaznělo, buď Ubuntu, nebo třeba Mint. Ten používám k mé naprosté spokojenosti.

jirka20
hodnocení

2x
Licenci si musíte koupit,ať již starou(Aukro) nebo novou Microsoft.
Pokuď budete používat počítač jen na internet,je možné zkusit třeba UBUNTU(zcela zdarma).

hodnocení

0x

Nevím, zda to pro vás bude schůdné, ale nejlevnější je koupit na ebayi licenci W7, stojí tam obvykle kolem 150,-Kč, stáhnout čistou instalačku s aktualizacemi z netu, nainstalovat W7, aktivovat, no a pak udělat upgrade na W10, tam už aktivace proběhne automaticky a máte hotovo. Ale pokud se v tom alespoň trochu nevyznáte, potřebujete někoho, kdo to pro vás udělá. Kdybyste byla z Chebska, případně někde poblíž, byla by šance se domluvit.

doplněno 28.07.17 17:53:

@akym: Zatím to stále funguje, jen musíš vědět, jak;) Podotýkám, že naprosto legálně.

doplněno 28.07.17 17:55:

@ludmila1955: Podívejte se do Vnitřní pošty.

Upgrade z W7 na W10 snad už Msft nenabízí, aspoň né zadarmo, to skončilo myslím po roce?

ludmila1955*
hodnocení

díky moc jsem z Hazlova jestli to znáte mohl by jste?

doplněno 29.07.17 00:21:

již jsem to vyřešila ale moc děkuji za ochotu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]