Nejste přihlášen/a.
zakoupila jsem starší počítač kde je windows 10 ale nejde mi aktivovat nebot je bez kódu tak že když chci nějaké změny tak to nejde a ukazuje se zadat kod ale kde ho vezmu? prohlížet atd.to je fajn ale jak tam chci něco změnit tak to vyžaduje musíte aktivovat a pak zadejte kod ,prodejce mi doporučil nic neaktivujte ale u nějakých změn je ta aktivace zapotřebí co s tím?můžete poradit? moc děkuji
Nevím, zda to pro vás bude schůdné, ale nejlevnější je koupit na ebayi licenci W7, stojí tam obvykle kolem 150,-Kč, stáhnout čistou instalačku s aktualizacemi z netu, nainstalovat W7, aktivovat, no a pak udělat upgrade na W10, tam už aktivace proběhne automaticky a máte hotovo. Ale pokud se v tom alespoň trochu nevyznáte, potřebujete někoho, kdo to pro vás udělá. Kdybyste byla z Chebska, případně někde poblíž, byla by šance se domluvit.
@akym: Zatím to stále funguje, jen musíš vědět, jak Podotýkám, že naprosto legálně.
@ludmila1955: Podívejte se do Vnitřní pošty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.