Nejste přihlášen/a.
Ahojky, prosím o radu - koupila jsem si nový notebook, jsem PC laik a vše se teprve pomalu učím (za našich mladých let nás učili tak maximálně "Karle vpravo vok a polož..."), na notebooku mám Vistu (potvoru) a potřebuji si stáhnout program pro vypalování fotek...Můžete tedy prosím poradit kde ho stáhnout a jaký?Měla jsem na PC doma NERO, ale už si nepamatuji kde jsem ho stáhla a také hlavně ani nevím zda si rozumí s Vistou?Moc děkuji za rady!P.
Doporučuji vypalovací program ashampoo burning studio, trial je zdarma, poté si jej buď stáhnete někde potulně, nebo koupíte, to záleží na vás
Proč na vypálení fotek placený program, když stejnou službu udělá Ashampoo Burning Studio Free - tedy zdarma?
No hlavně jak vista tak i xp mají podporu vypalování integrovanou Čili neni potřeba žádný program. Jinak z free alternativ třeba burn4free
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.