Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na vypálení fotek

Od: petruskakili* odpovědí: 6 změna:

Ahojky, prosím o radu - koupila jsem si nový notebook, jsem PC laik a vše se teprve pomalu učím (za našich mladých let nás učili tak maximálně "Karle vpravo vok a polož..."), na notebooku mám Vistu (potvoru) a potřebuji si stáhnout program pro vypalování fotek...Můžete tedy prosím poradit kde ho stáhnout a jaký?Měla jsem na PC doma NERO, ale už si nepamatuji kde jsem ho stáhla a také hlavně ani nevím zda si rozumí s Vistou?Moc děkuji za rady!P.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Podívej se sem, najdeš tady jak program zdarma, tak i Nero

rony.dobrodruh.net/...

bretislavkral
hodnocení

0x

Doporučuji vypalovací program ashampoo burning studio, trial je zdarma, poté si jej buď stáhnete někde potulně, nebo koupíte, to záleží na vás :)

sondaw*

Proč na vypálení fotek placený program, když stejnou službu udělá Ashampoo Burning Studio Free - tedy zdarma?

No hlavně jak vista tak i xp mají podporu vypalování integrovanou ;) Čili neni potřeba žádný program. Jinak z free alternativ třeba burn4free

mojewindows.cz/...

jabraka*

Maverick má pravdu,lze vypalovat i z Windows media player

JABR

Ale kuš ;) . O media playeru tu nemluvim. Koukni do průzkumníku, nebo přímo do tento počítač a najdeš to taky, nebo koukni na ten odkaz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]