Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film on line

Od: jirkamatousek® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den poradí mi někdo kde najít pěkné filmy on line bez jakého koli omezení.Např.MEGAVIDEO mi už několikrát ukončilo film v půlce a to jsem pak opravdu naštvaný.Děkuji za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krulis*
hodnocení

0x

Co třeba:Seznam.cz-Počítače-Filmy na počítači-a vyjede ti plno stránek s online filmy ale většina je bohužel v megavideo.Ale určitě tam najdeš také filmy co nejsou jen v megavideo.

hodnocení

Děkuji,no právě že to megavideo je všude*bum*

hodnocení

0x

a proc si je nestahnes radeji nekde? Proc online?

hodnocení

Protože se na ně najdříve chci podívat např.*zed* pokud je pěkný stáhnu a když ne tak na něj prdím.

krulis*

Tohle jsem našel na internetu mělo by ti to pomoci s těmi omezenými minutami.

Ahoj lidi,

mám řešení pro ty, kteří jsou připojeni na internet před ADSL modem, takže všichni u O2 a hromada dalších.

Megavideo má omezení nastavené na počet shlédnutých minut z jedné IP adresy.

Pokud se vám zobrazí hláška, že jste koukali již nějaký počet minut, je možné, že vám pomůže, když vypnete a zapnete (restartujete) ADSL modem.

Po restartu modemu vam bude pridelena jina IP adresa, a je pravděpodobné, že nebude mít odkoukané minuty na megavideo.com a vy budete moci dokoukat film a nebo seriál umístěný na megavideo.com.

Pokud by odkoukáno měla, můžete restart modemu opakovat.

Upozorňuji, že při restartu modemu se vám odpojí internet, takže to nedoporučuji, pokud něco stahujete na pozadí ;)

No nechci tu nikomu kazit iluze ale minimálně u O2 a vůbec defakto i u ostatních adsl to nepomůže. IP adresa je přiřazena DHCP serverem a tedy se mění, ALE nemění se v žádném případně při každém znovupřipojení. IP adresa přidělená dhcp serverm má nějakou platnost a tedy se ti změní až po té platnosti- buď se bude stejná nebo dostane adsl router jinou.

Takže zkuste si to klidně,ale je šance 10-20% že se trefíte tak aby se IP adresa změnila

krulis*

Jak píšu našel jsem to na internetu,ale nezkoušel jsem to takže nevím jestli to půjde

jasně, v pohodě...když udělám tedy závěr tak to bude fungovat pouze u modemů,ale ne u routerů *tanec*

aeghort*
hodnocení

0x

Nepomohl by přístup přes anonymizér (jiný proxy server)?

Ano proxy ti pomůže,ale jsou většinou dosti pomalé...tedy ty anonymní. Další věcí je bezpečnost- zajímavé je že plno lidí si všemožně zabezpečuje pc,ale v pohodě použije nějakou "neznámou" proxynu- dyď na ní se tak krásně zkoukává provoz...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]