Nejste přihlášen/a.
Dobrý den poradí mi někdo kde najít pěkné filmy on line bez jakého koli omezení.Např.MEGAVIDEO mi už několikrát ukončilo film v půlce a to jsem pak opravdu naštvaný.Děkuji za radu.
Tohle jsem našel na internetu mělo by ti to pomoci s těmi omezenými minutami.
Ahoj lidi,
mám řešení pro ty, kteří jsou připojeni na internet před ADSL modem, takže všichni u O2 a hromada dalších.
Megavideo má omezení nastavené na počet shlédnutých minut z jedné IP adresy.
Pokud se vám zobrazí hláška, že jste koukali již nějaký počet minut, je možné, že vám pomůže, když vypnete a zapnete (restartujete) ADSL modem.
Po restartu modemu vam bude pridelena jina IP adresa, a je pravděpodobné, že nebude mít odkoukané minuty na megavideo.com a vy budete moci dokoukat film a nebo seriál umístěný na megavideo.com.
Pokud by odkoukáno měla, můžete restart modemu opakovat.
Upozorňuji, že při restartu modemu se vám odpojí internet, takže to nedoporučuji, pokud něco stahujete na pozadí ![]()
No nechci tu nikomu kazit iluze ale minimálně u O2 a vůbec defakto i u ostatních adsl to nepomůže. IP adresa je přiřazena DHCP serverem a tedy se mění, ALE nemění se v žádném případně při každém znovupřipojení. IP adresa přidělená dhcp serverm má nějakou platnost a tedy se ti změní až po té platnosti- buď se bude stejná nebo dostane adsl router jinou.
Takže zkuste si to klidně,ale je šance 10-20% že se trefíte tak aby se IP adresa změnila
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.