Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřebuji kabel zástrčka scart vstup flaschka. Na přehrávání fotek a videí na televizi. Nevím název případně mi pošlete odkaz. Děkuji.
0x
To že ty něco potřebuješ ještě neznamená, že taková věc taky existuje.
Scart konektor je určen pro přenos analogových signálů o obrazu a zvuku.
Flash disk se připojuje do rozhraní USB a to je digitální rozhraní.
(je taky možný že to existije a já o tom nevím).
Kupte tohle a máte tam i příjem tv a na tu flěšku nahrávání i přehrávání fotek a videí s výstupem scart. Ještě si to ale prověřte. set-top-boxy.heureka.cz/...
doplněno 26.07.17 08:56:
Jinak aby jste věci více porozuměl, potřebujete převodník z digitálního signálu na analogový. D/A převodník. a to ještě video/audio.
jofa.
to je tedy víc než zjednodušené vysvětlení ![]()
fleška není zdrojem žádného signálu ani digitálního, takže převodník D/A je nesmysl. Aby fleška byla k něčemu musí být její obsah načten a zpracován do nějaké formy a to dokáže zařízení, které bude vždy na principu počítače ![]()
bmbx: Na flešce jsou soubory, obsah (informace) v digitální podobě a doporučil jsem zařízení, které tyto informace přečte a zpracuje na analog signál (do scartu). Takže zařízení musí obsahovat i převodník D/A. Ale Vám to snad nemusím vysvětlovat.
Ta Alma je dobrá, já ale doporučuju typ 2760 nebo 2765 s displejem. Důvody jsou dva. Ta 2770 je napájená přímo ze sítě a topí, řekl bych, že ta 2765 má lépe umístěný USB konektor-má ho na boku, na rozdíl od té 2770. Ale to je věc osobního vkusu.
A z osobní zkušenosti s 2765, kterou mám: Ta 2765 má adaptér. Je menší, zase na ni nic nepostavíte, není hranatá. Umí přehrát snad všechny formáty, z internetu, které mi zatím přišly pod ruku. V návodu se píše, že zařízení pro ukládání(Flash nebo HDD) musí být naformátováno do FAT32. Nemusí, funguje to naprosto spolehlivě i na NTFS. Docela rychlá odezva na ovladač, Jako multimediální zařízení domů, je to za tu cenu dobrý. A nádavkem k tomu, citlivý tuner, timeshift, Neumí to myslím tu novou normu?DVB-T2? se jí říká? Umí to nahrávat naplánované TV pořady. Pozor neumí to současně nahrávat, a zároveň přehrávat obsah z HDD nebo FL.
Ale na přehrávání téměř čehokoliv z internetu, videí, obrázků, hudby, bez konkurence. Já k ní koupil ještě kabel HDMI-DVI, a přehrávám si to vše na 19" monitoru, který mi tu zbyl. Tím chci řící, že není potřeba TV přístroj.
0x
Takový kabel není.
Řešením je Set-top-box jak už bylo řečeno, nebo dvd/blue-ray přehrávač atd
Pŕípadně i malé "pc"jako je Raspberry (pro info třeba http://rpishop.cz/ ), ale podobných věcí je víc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.