Nejste přihlášen/a.
Přeji dobrý den. Často se mi objevovalo v pravém dolním rohu obrazovky upozornění-máte zstaralý outlook. Kliknutím na toto upozornění se mi objevil kalendář s s volbou -opravit a tím to bylo hotovo. To skončilo a pak jsem dostal jako mail Zkušební zprávu aplikace Microsoft Outlook zaslanou automaticky při testování nastavení mého účtu. Vůbec nerozumím tomu propojení mailu přes server Seznam.cz.s outlookem. Zjistil jsem také, že outlook Office je placený. K němu jsem se dostal přes Hledat. Můžete mi to nějak srozumitelně vysvětlit? Díky. jsfvsk
Hlavně doporučuji zřídit si mail na ATLAS.cz, tam je celé nastavení intuitivní, můžete mít upozornění na mobil o příchodu
každého nového e-mailu, což mi výborně vyhovuje. SEZNAM.cz resp. e-mail na Seznamu toto vůbec nenabízí, pokud
se nepletu... A jinak zkuste coby poštovního klienta Thunderbird - je zdarma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.