Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřu soubor EPUB?

Od: hnipirdo* odpovědí: 10 změna:

Stáhl jsem si něco s takovou koncovkou a nedám si si s ní rady.

doplněno 24.07.17 16:28:

Pánové, děkuji vám. To je ono, co jsem hledal.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoststary*
hodnocení

2x

Zkuste třeba i Sumatra PDF reader viz sumatrapdfreader.org/...

hnipirdo*
hodnocení

To bych nevěřil, že to šlo tak rychle...ještě jednou díky.

hodnocení

0x

Tady: stahuj.centrum.cz/...

doplněno 24.07.17 16:32:

Nemáš zač. Jen si nejsem jistý, zda to přečteš přes jakýkoli Free PDF reader(Sumatra), protože to bude nejspíš stejné, jako přes Adobe Reader nebo Foxit Reader. Dej prosím pak vědět, jak jso se Sumatrou pochodil.

hnipirdo*
hodnocení

Ano, přesně tak, je to stejné jako Adobe Reader *palec*

hodnocení

0x

Dotaz byl vyřešen, tak se jen zvědavě zeptám: Nějaká dobrá kniha? *cteni*

hnipirdo*
hodnocení

Právě se kniha převádí, ale název ti bude znám: O čem sním, když náhodou spím

Dobře mi tak, proč jsem se vůbec ptal *blee*

vilik*
Jen si to přečtěte:).
V rámci akce Poznej svého nepřítele:-D.
ovczaak*

jethro,dík,vzbudilo to mou zvědavost. a rychle mne přešla... pro zlepšení,zkuste knihu oriana fallaci - hněv a hrdost,třeba se Vám bude líbit.

iz*
hodnocení

0x

Soubor EPUB je jedním z formátů elektronických knih. Číst jej lze buď speciálním čtecím programem (na jeden jste už dostal odkaz) a v některých programech určených ke čtení formátu PDF (např. GeniusPDF a další).

EPUB je archiv, který obsahuje webové stránky, případně i obrázky. Lze jej rozbalit programem k dekomprimaci (např. 7zip). Obsah lze vybalit do libovolné složky a pak přečíst v libovolném internetovém prohlížeči.

doplněno 24.07.17 19:18:

Ke čtení je samozřejmě lepší čtecí program. Ale pro ty, kdo občas (jako já) "strkají nos, kam nemají", se hodí i to rozbalení jednotlivých stránek, které si pak můžu dále upravit podle sebe... ((–:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]