Nejste přihlášen/a.
Stáhl jsem si něco s takovou koncovkou a nedám si si s ní rady.
Pánové, děkuji vám. To je ono, co jsem hledal.
Tady: stahuj.centrum.cz/...
Nemáš zač. Jen si nejsem jistý, zda to přečteš přes jakýkoli Free PDF reader(Sumatra), protože to bude nejspíš stejné, jako přes Adobe Reader nebo Foxit Reader. Dej prosím pak vědět, jak jso se Sumatrou pochodil.
Soubor EPUB je jedním z formátů elektronických knih. Číst jej lze buď speciálním čtecím programem (na jeden jste už dostal odkaz) a v některých programech určených ke čtení formátu PDF (např. GeniusPDF a další).
EPUB je archiv, který obsahuje webové stránky, případně i obrázky. Lze jej rozbalit programem k dekomprimaci (např. 7zip). Obsah lze vybalit do libovolné složky a pak přečíst v libovolném internetovém prohlížeči.
Ke čtení je samozřejmě lepší čtecí program. Ale pro ty, kdo občas (jako já) "strkají nos, kam nemají", se hodí i to rozbalení jednotlivých stránek, které si pak můžu dále upravit podle sebe... ((–:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.