Nejste přihlášen/a.
Mám Win7. Ještě nedávno se mi v průzkumníku (nebo jak se to jmenuje) zobrazovaly ikony s náhledem příslušného obrázku. Z určitých důvodů jsem musel Win přeinstalovat a od té doby vypadá okno složky s obrázky takhle. Ikony zástupců a programů se zobrazují v pořádku. Ať dělám, co dělám, nedaří se zobrazování ikon uvést do původního stavu. Další přeinstalaci (s nejistým výsledkem) bych nerad.
0x
Dobrý den, přeinstalovávat nic nemusíte, ale musíte si zapnout (zvolit místo ikon) zobrazování náhledů obrázků v OS - snad přímo na té nabídce nahoře v okně. Program pro zobrazení obrázků máte zvolený ACDsee a mohlo by to být i v nastavení tohoto programu (zvolit místo ikon náhledy). Zdravím!
doplněno 24.07.17 12:04:
magdon - Vám se dobře radí
.
legila - Nene, to jste špatně pochopil. Mě nejde o to, čím se bude obrázek otvírat (program, jehož logo je na ikoně). Mě jde o to, že původně byl na každé ikoně náhled příslušného obrázku, který ta ikona otvírá. Bez ohledu na to, čím ho otevřete. Vypadalo to takhle
Ben - no to je právě ta volba, kterou nemůžu najít. V tom okně není.
Tak už jsem to našel. Díky všem za snahu.
Pro případ, že by to někdo taky hledal, tady je návod:
Tento počítač (pravým), Vlastnosti, vlevo vidíš Upřesnit nastavení systému. Na třetí záložce Upřesnit v první sekci Výkon zvol Nastavení, Vlastní a dole v seznamu zaškrtni Zobrazit miniatury místo ikon.
No jednodušší už to ani bejt nemohlo, že jo?! ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.