Nejste přihlášen/a.
Opravoval jsem dceři PC,lépe řečeno čistil pomocí AVG PC TuneUp a všechno fungovalo jak má., nyní se vrátila domů a nejde jí načíst stránka Seznam.cz přes Google Chrome - v levém roku,kde je normálně napsáno Seznam-najdu tam... je černá figurka a nápis bez názvu. Prohlížeč nereaguje na záložky a ani na nastavení. Že bych zapnul nevědomky nějakou ochranu?
Pokud použijeme jako prohlížeč IE není problém. Měl jsem tento problém i na mojem PC jen si už bohužel nepamatuji jak jsem jej opravil.
Čištění pomocí AVG PC TuneUp byla základní chyba. Je to jeden z "čistících" programů, které jsou schopné vyčistit PC tak, že třeba už ani nespustíte operační sytém. Zkuste odinstalovat Chrome a znovu naisntalovat čistou verzi.
Dosud jsem s AVG TU problémy neměl a používám jej už více než 3 roky. Už jsem nad tím přemýšlel, že nejjistější bude odinstalovat Chrome a nainstalovat znovu.Jen se mi do toho nechtělo, měl jsem obavy, že se ztratí záložky ,ale jiná cesta asi nebude.
Děkuji za radu a hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.