Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde načíst SEZNAM v Google Chrome

Od: jaraz® odpovědí: 5 změna:

Opravoval jsem dceři PC,lépe řečeno čistil pomocí AVG PC TuneUp a všechno fungovalo jak má., nyní se vrátila domů a nejde jí načíst stránka Seznam.cz přes Google Chrome - v levém roku,kde je normálně napsáno Seznam-najdu tam... je černá figurka a nápis bez názvu. Prohlížeč nereaguje na záložky a ani na nastavení. Že bych zapnul nevědomky nějakou ochranu?

Pokud použijeme jako prohlížeč IE není problém. Měl jsem tento problém i na mojem PC jen si už bohužel nepamatuji jak jsem jej opravil.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

2x

Zkuste Firefox, určitě budete spokojen vy i dcera.

Ale k otázce: Zkoušel jste obnovit defaultní nastavení jak v Chrome, tak i v TuneUP?

hodnocení

2x

Čištění pomocí AVG PC TuneUp byla základní chyba. Je to jeden z "čistících" programů, které jsou schopné vyčistit PC tak, že třeba už ani nespustíte operační sytém. Zkuste odinstalovat Chrome a znovu naisntalovat čistou verzi.

hodnocení

Dosud jsem s AVG TU problémy neměl a používám jej už více než 3 roky. Už jsem nad tím přemýšlel, že nejjistější bude odinstalovat Chrome a nainstalovat znovu.Jen se mi do toho nechtělo, měl jsem obavy, že se ztratí záložky ,ale jiná cesta asi nebude.

Děkuji za radu a hezký den.

iz*

Prohlížeč Chrome sice nepoužívám, ale tipuji, že i on umožňuje záložky zazálohovat. Po přeinstalaci je pak můžete vrátit.

papucok*
hodnocení

0x

Vytvořte si Google účet,přeinstalujte Chrome,pak se do něj přihlašte účtem a máte vše jak dřív,vč.záložek,prostě všechno jak před odinstalací...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]