Nejste přihlášen/a.
V adresáři emailů mám spoustu nepotřebných adres a nejdou vymazat!Poradíte prosím jak?Děkuji
Děkuji moc,ale já na ni klikla a otevře se mě pouze adresář se 4kontakty-více se nezobrazí!Mám jich tam strašně moc!
Ano, už to chápu. Po kliknutí se zobrazí opravdu pouze čtyři kontakty a další musíte odrolovat. Ale pokud kliknete vlevo nahoře vedle slova smazat a zaškrtnete čtvereček, tak se slovo smazat zvýrazní a když na něj kliknete, tak se smažou. Ale smažou se i ty, které si třeba chcete ponechat. V tom případě je všechny zaškrtněte a pak ty co smazat nechcete musíte odškrtnout. Při tom budete muset rolovat.
"Kontakty" jsou adresář. Pak ještě ale existují automatické kontakty, které se zobrazí jen při psaní e-mailu a např. vložení 1. písmene kontaktu. Ve zobrazených kontaktech pak lze mazat tak, že myší najedete na kontakt, vpravo se objeví křížek a kliknutím na něj kontakt smažete. Je to trochu zdlouhavé, ale lze tímto způsobem smazat všechny automatické kontakty.
@tomas11: Děkuji za bod a jen doplním. Takové mazání je třeba dělat průběžně, pak to až tak zdlouhavé není. Fakt, že u podnikatele je dlouho už 1x za měsíc
@maky: Ano, to je pravda. A právě tam má @fanynka jen 4. Všechny ostatní jsou ty automatické, o kterých píšu shora
A nemáte spíš strašně moc emailů které jsou nevyžádané? Jako jsou třeba všelijaké nabídky od různých obchodníků a reklamy a tak dál? Jestli to je tohle, tak to nemá s Vaším adresářem nic společného. Je mi totiž divné, že Vy vidíte pouze 4 adresy a máte pocit, že jich máte strašně moc. Kde by se tam vzaly, kdybyste je tam sama nevložila.
Tak se omlouvám, já ho tam mám, ale v poslední době jsem se nesnažila nic mazat, tak jsem to nevěděla že to nejde. Normálně to šlo.
Tak ať poradí pouze ten kdo má na seznamu email , a pak bude vědět že už to docela dlouhou dobu nejde - zobrazit komplet adresář a něco v něm udělat.
Aspoň mě se to na manželčině mailu také nedaří.
pro suzymon - to jsem napsal v rychlosti třeba na to jen nemůžem přijít .
ale už před časem jsem jim psal a tentokrát neodpověděli ani se neozvali ,- jinak na jiné připomínky dřív reagovali.
Mám email u Seznamu, tak jsem se na to podívala. Zcela vlevo úplně dole je panáček a nadpis KONTAKTY. Když jsem na to klikla, vyjely mi všechny kontakty podle abecedy.
a když zaškrtnu malé okénko u kontaktu, nahoře mohu odkliknout "smazat".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.