Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vymazat emailové adresy

Od: fanynka* odpovědí: 21 změna:

V adresáři emailů mám spoustu nepotřebných adres a nejdou vymazat!Poradíte prosím jak?Děkuji

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hnipirdo*
hodnocení

2x

A kde máš, prosím, založen účet. U každého to je jinak!

Třeba u seznam.cz klikneš na levé liště "kontakty" a zaznačením všech nepotřebných adres je smažeš.

bruter*
hodnocení

2x

Jaký email máš. volny nebo centrum nebo seznam nebo gogle atd. Faninko,Faninko!

to přece není potřeba vědět.mažou se, jak radí předchozí pisatel.

fanynka*
hodnocení

Mám seznam.cz

fanynka*
hodnocení

V liště Kontakty se mě zobrazí pouze 4 kontakty!Celý adresář nejde zobrazit-bohužel!

Dobrý den. Musíte kliknout na to slovo kontakty, co je vlevo. Pak se Vám otevřou všechny.

fanynka*
hodnocení

Děkuji moc,ale já na ni klikla a otevře se mě pouze adresář se 4kontakty-více se nezobrazí!Mám jich tam strašně moc!

Ano, už to chápu. Po kliknutí se zobrazí opravdu pouze čtyři kontakty a další musíte odrolovat. Ale pokud kliknete vlevo nahoře vedle slova smazat a zaškrtnete čtvereček, tak se slovo smazat zvýrazní a když na něj kliknete, tak se smažou. Ale smažou se i ty, které si třeba chcete ponechat. V tom případě je všechny zaškrtněte a pak ty co smazat nechcete musíte odškrtnout. Při tom budete muset rolovat.

hnipirdo*

Jak víš, že jich máš strašně moc?

hodnocení

1x

"Kontakty" jsou adresář. Pak ještě ale existují automatické kontakty, které se zobrazí jen při psaní e-mailu a např. vložení 1. písmene kontaktu. Ve zobrazených kontaktech pak lze mazat tak, že myší najedete na kontakt, vpravo se objeví křížek a kliknutím na něj kontakt smažete. Je to trochu zdlouhavé, ale lze tímto způsobem smazat všechny automatické kontakty.

doplněno 22.07.17 18:37:

@tomas11: Děkuji za bod a jen doplním. Takové mazání je třeba dělat průběžně, pak to až tak zdlouhavé není. Fakt, že u podnikatele je dlouho už 1x za měsíc:-D

doplněno 22.07.17 19:08:

@maky: Ano, to je pravda. A právě tam má @fanynka jen 4. Všechny ostatní jsou ty automatické, o kterých píšu shora;)

tomas11*

Jo satam má pravdu *palec*, ale to je fakt zdlouhavé a třeba pro podnikatele značně nepřehledné. Ale i tak dávám bod.

hodnocení

0x

Adresar je na netu (pristup do mejlu pres web) nebo v PC (pristup do mejlu pres SW)?

hodnocení

0x

A nemáte spíš strašně moc emailů které jsou nevyžádané? Jako jsou třeba všelijaké nabídky od různých obchodníků a reklamy a tak dál? Jestli to je tohle, tak to nemá s Vaším adresářem nic společného. Je mi totiž divné, že Vy vidíte pouze 4 adresy a máte pocit, že jich máte strašně moc. Kde by se tam vzaly, kdybyste je tam sama nevložila.

doplněno 22.07.17 18:00:

Tak se omlouvám, já ho tam mám, ale v poslední době jsem se nesnažila nic mazat, tak jsem to nevěděla že to nejde. Normálně to šlo.

tomas11*

Tak ať poradí pouze ten kdo má na seznamu email , a pak bude vědět že už to docela dlouhou dobu nejde - zobrazit komplet adresář a něco v něm udělat.

Aspoň mě se to na manželčině mailu také nedaří.

doplněno 22.07.17 18:04:

pro suzymon - to jsem napsal v rychlosti třeba na to jen nemůžem přijít .

doplněno 22.07.17 18:06:

ale už před časem jsem jim psal a tentokrát neodpověděli ani se neozvali ,- jinak na jiné připomínky dřív reagovali.

hodnocení

0x

Mám email u Seznamu, tak jsem se na to podívala. Zcela vlevo úplně dole je panáček a nadpis KONTAKTY. Když jsem na to klikla, vyjely mi všechny kontakty podle abecedy.

doplněno 22.07.17 19:07:

a když zaškrtnu malé okénko u kontaktu, nahoře mohu odkliknout "smazat".

tomas11*

Maky - fakt jste si jistá že všechny? u WIN7 to jaksi nejde - zobrazí se jich jen pár

tomas11, mám WIN 10, tak asi proto mi to jde. ;)

hodnocení

0x
Pořád říkám, že jediný, jakž takž použitelný, jsou na Seznamu mapy. Vše ostatní stojí za starou bačkoru.

evabohata
hodnocení

0x

Jak mám vymazat emailové adresy, které už neplatí. Bojím se, že vymažu některé co platí. Prosím o radu. Děkuji Eva Bohatá

Záleží na tom jak poznáš, že neplatí a druhá věc, odkud je chceš mazat.

tomas11*
hodnocení

0x

Pokud na seznamu - tak obrázek

pokud jinde tak doplňte dotaz.

Jak vymazat emailové adresy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]