Poslal mi Číňan špatný kabel. Chtěl jsem delší šňůru k nabíječce pro mobil ale přišel mi kabel USB male / USB -C male. Dokonce mi to omylem poslali dvakrát. Vzhledem k ceně 2.30 $ to ani nebudu reklamovat. A zas nechci abyi to doma leželo když zatím nemám zarizeni kde bych to využil.Jsem schopný si připájet jinou koncovku Ale koukal jsem na net že USB.C kabel má víc než 4 dráty aby se mohl používat i vzhůru nohama. Jaká je šance, že když to ustřihnu, budou tam 4 dráty a zbytek bude proletovaný v té menší koncovce usb C?
Jestli má kabel skutečně na jedné straně klasické USB se čtyřmi kontakty, pak ten kabel bude mít čtyři vodiče a příslušné propojení je v tom USB-C. Zapojení USB-C máte zde:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.