Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký cpu od intel do 5000?

Od: solar odpovědí: 7 změna:

udelam jsem peknou blbost dal jsem na rady kamarada akoupil jsem si cpu amd fx 8320e osmijadro je to totalni sracka ktera podle me ani mozna zadny osmijadro neni blbej black flag sem musel orezavat jak tuzku abych ho mohl hrat nechci amd uz ani videt smejdi muzete mi nekdo poradit jaky cpu od intel do 5000 ktery je lepsi jak to amd? jinka gpu geforce gtx 1015ti 4gb 8gb ram ddr3 hyperx diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rizzlah*
hodnocení

3x

Vente za 6tku procesory.heureka.cz/... a taktujte,

nebo starší generaci s Kčkem a zkrátka taktujte a bude vám to stačit.

Mám ještě pořád i5 2500k na 4.0 GHz, což je starší záležitost a zatím mi stačí na vše.

solar
22.07.17 00:05
hodnocení

ok diky

jofa*

K výše odkazu na CPU (K) potřebujete taky patřičnou základní desku se socketem 1151.

still10k*
hodnocení

0x

Připojuji se k doporučení i5-7600K. Je to velmi slušný procesor vytvořený na míru pro hráče a je už za rozumnou cenu.
S ním vydržíte min. dva roky do potřeby upgradu *palec*

hodnocení

0x

Všechny dosavdní odpovědi postrádají jeden podstatný fakt: Vůbec neoptimalizují CPU podle použití a jako součást návrhu celé sestavy. Takto doporučit CPU je trošku riskantní. Nejpodstatnější je výměna základní desky, Intel do AMD nenacpete, a pak hlavně účel použití celého PC.

A AMD není zas až tak špatné. Nové RYZENy se Intelům ve většině parametrů vyrovnají, v některých je dokonce překonávají a mezi odborníky s nimi panuje spokojenost.

jofa*

Není pravda. Deska byla zmíněna. Grafiku k tomu má , ramky taky. Samozřejmě vše může být ještě výkonnější ram ddr 4 s větší pamětí GPU taky lepší.,ale to by musel předělat celý pc. Zdroj, chlazení je snad samozřejmostí, aby to "šlapalo"

still10k*

Tak nějak počítám s tím, že tazatel ví o potřebě výměny základní desky. Jelikož už min. jednou prošel procesem upgradu, tak je velmi pravděpodobné, že zná rozdíl mezi deskou pro AMD a deskou pro Intel. Neprojevil zájem o návrh sestavy, ale o doporučení procesoru Intel k hraní her do 5000,-
Námi doporučovaný procesor je velmi vhodný k hraní her, ke kterému ho chce tazatel. Takže výtka na neúčelnost doporučení je nesmysl.
A doporučovat mu Ryzen, když sám píše, že nechce už o AMD ani slyšet, je hloupost.
Ještě nějaké výtky mistře satame? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]