Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřeboval bych poradit s výberem notebooku. Tyto dva notebooky mají přibližně stejné parametry, teda HP má lepší, ale chci se zeptat, zda je dobré si notebook koupit přes Počítárnu a ne přes klasický obchod jako je třeba Datart pro případnou reklamaci. Notebook potřebuji do školy na zákládní kancelářské programy, občasné hraní her typu World of Warships, Arma 2, Euro truck sim. 2 ...
Plánuji si pořídit notebook na delší dobu, tak se ptám, zda se jedná o spolehlivé modely. Cena do 11tis.
Případně prosím o odkaz na jiné notebooky.
Děkuji pěkně za odpovědi
Mám Lenovo už roky (i když jiný model) a jsem spokojený, myslím že HP i Lenovo jsou celkem ověřené značky.
Někde jsem slyšel že na hry jsou lepší grafiky NVIDIA než AMD, ale popravdě od té doby co jsem ho kupoval už to moc nesleduju.
Pokud jde o e-shopy dobrý výběr mají třeba czc.cz, alza.cz, mironet.cz, o počítárně slyším poprvé tak nevím.
Vemte Lenovo, nemontují je levně jako třeba Acery.
Co se týče HP, měl jsem 2 a oba se upekli, taky rozebrání a následně čištění je obtížnější ( ale o sérii HP 15 nemám šajna )
Na kancl je ještě možnost Dell, ale ty bývají dražší a při podobné HW konfiguraci by to bylo určitě nad 11.
Vzal bych to Lenovo nejspíš, taky se určitě podívejte, který má lepší LCD panel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.