Pokoušel jsem se tuhle zmatu odinstalovat pres ovládací panely, nouzový režim a i přes avg remover a furt se objevuje chybová hláška! Jak na to? Už jsem vytočen
doprdelky - chybně se vložil odkaz - support.avg.com/... - zkuste dle návodu AVG
doplněno 21.07.17 21:53: zkusím polopatisticky přeložit - AVG Clear tool - support.avg.com/... nástroj Řízení uživatelských účtů - klikněte na "Ano"Bezpečný režim Windows - klikněte na "Ne"(nedoporučujeme používat nástroj v nouzovém režimu, protože je problém s kompatibilitou) Zvolte nainstalovanou verzi (AVG Free, AVG Internet Security) Klikněte na položku Odinstalovat. Klepněte na tlačítko "restartovat počítač"Po restartu spusťte AVG Remover a odstraňte všechny další podporované produkty a zbytky AVG (ZEN, Framework, ...). Otevřete soubor AVG_Remover.exe Řízení uživatelských účtů - klikněte na "Ano"Klikněte na tlačítko "POKRAČOVAT"Vyberte všechny produkty a klikněte na tlačítko "Odebrat"Klikněte na tlačítko "Restartovat"a restartujte počítač Pokud se po restartu zobrazí dialogové okno (Open file - Security Warning), klikněte na "Run"a nechte AVG Remover odstranit stopy Pokud je nástroj AVG Remover požádán o restartování PC, restartujte počítač znovu Poznámka: Po dokončení odebrání programu AVG přejděte na C Drive a odstraňte složku pro odstraňování AVG. Poté můžete nainstalovat AVG.
Zkus si stáhnout Revo uninstaller a použít ho. Taky se mi občas něco bránilo, ale tahle aplikace mi to zatím vždycky vyřešila.
fiat
Nefunguje...
still10k*
Nezabývejte se odpověďmi PC analfabetů a prosím následujte pokyny od jmlc, který se evidentně vyzná v problematice. AVG k tomuto účelu vytvořili odinstalační utilitu, která odstraňuje zbytky po jejich produktech a a chybných odinstalacích.
still10k*
Mistře Keplere, už dlouho sleduji vaše odpovědi na téma PC a jsou to všehovšudy hovadiny. Nechcete se věnovat vaření, nebo tak něco? Zbytečně matete lidi.
georg
Dobrý den, Revo je pro mě lahůdková záležitost, ale na xp si neumělo poradit se zas..ným Avastem. Našlo ho to, odstranilo a znovu se už nezobrazuje, ale v pc je stále nainstalovano, akorát revo se tváří že už tam není, ale jinak super program pro laiky , přehledný, jednoduchý a (doufám) funkční...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.