Nejste přihlášen/a.
Po připojení webkamery do USB se počítač samovolně restartuje. Dokud kameru neodpojím, dochází k restartu pořád dokola. Na jiném PC to nedělá. Poraďte prosím. Děkuji.
Zkoušel jsi nejprve nainstalovat ovladač k web kameře. Zkus tohle, popřípadě pak kameru připoj do jiného USB portu...Pokud je ale kamera kompatibilní s tvým operačním systémem tak by to mělo jet...
Na dvou počítačích je stejný OS a na jednom mi to funguje a na druhém dojde k restartu okamžitě po zasunutí do kteréhokoliv USB.
doplněno 01.12.08 14:09:Ještě bych chtěl doplnit, že mám počítače tři, ještě notebook a v něm to taky funguje. Tak nevím. Je to nějaký divný. Dík za odpovědi.
Tak jsem to probral s kolegou a s největší pravděpodobností je ta kamera špatná...Ještě je varianta,že je v tvém druhém PC slabší droj,který vypne při zatížení ale to je až ta poslední..Asi bych ji šel vrátit nebo vyměnit..
Děkuji všem za odpovědi, ale už jsem na to asi přišel. Budu muset přeinstalovat systém. Když jsem do toho PC dal jiný HDD a nový systém, tak bylo vše vpořádku. Ještě chci připomenout, že jsem vyskoušel ,,stav nouze" a tam to taky fungovalo, jen v normálu to šlo okamžitě do restartu.
doplněno 01.12.08 16:24:Tak bych chtěl poprosit. Jestli máte někdo nápad jak opravit tu chybu v systému bez toho abych musel přeinstalovat xp, tak bych byl moc rád. Upřesňuji: Po připojení webkamery do USB se okamžitě restartuje PC a v ,,nouzovém režimu" to nedělá. Normálně ji najde z XP nainstaluje ovladače, ale to je vše. Při normálním spuštění je opět restart. Dík za rady
Jak silný je zdroj ve Wattech? Co všechno napájí? Zkus použít jinou USB, pro kameru jsou vhodné vzadu (viz manuál k základní desce - 2x USB sdílené, shared), v podstatě se kamera neodpojuje.
Poslední zkouška = vše odinstalovat, projet CCleanerem, nebo jiným a zase nainstalovat ovladače a prg. z CD a potom připojit kameru. Provést nastavení, nejlépe přes Skype, dle mojí vlastní zkušenosti.
mne pri komunikacii cez Skype reštartoval PC v pripade že niekto na druhej strane si zapol webkameru. Ja som svoju nemal a ked som si kupil tak fungovala v pohode s nainštalovanými driverami. ked som ju chcel použit pri Skype komunikacii znovu reštartovala pc. nedalo sa ani spustit nastavenie webkamery v skype.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.