Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s webkamerou

Od: renardmuller® odpovědí: 8 změna:

Po připojení webkamery do USB se počítač samovolně restartuje. Dokud kameru neodpojím, dochází k restartu pořád dokola. Na jiném PC to nedělá. Poraďte prosím. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prskac1*
hodnocení

1x

Zkoušel jsi nejprve nainstalovat ovladač k web kameře. Zkus tohle, popřípadě pak kameru připoj do jiného USB portu...Pokud je ale kamera kompatibilní s tvým operačním systémem tak by to mělo jet...

hodnocení

Na dvou počítačích je stejný OS a na jednom mi to funguje a na druhém dojde k restartu okamžitě po zasunutí do kteréhokoliv USB.

doplněno 01.12.08 14:09:

Ještě bych chtěl doplnit, že mám počítače tři, ještě notebook a v něm to taky funguje. Tak nevím. Je to nějaký divný. Dík za odpovědi.

prskac1*

Tak jsem to probral s kolegou a s největší pravděpodobností je ta kamera špatná...Ještě je varianta,že je v tvém druhém PC slabší droj,který vypne při zatížení ale to je až ta poslední..Asi bych ji šel vrátit nebo vyměnit..

Věřil bych tomu slabému zdroji- zvláště když jinde jede ;)

hodnocení

Děkuji všem za odpovědi, ale už jsem na to asi přišel. Budu muset přeinstalovat systém. Když jsem do toho PC dal jiný HDD a nový systém, tak bylo vše vpořádku. Ještě chci připomenout, že jsem vyskoušel ,,stav nouze" a tam to taky fungovalo, jen v normálu to šlo okamžitě do restartu.

doplněno 01.12.08 16:24:

Tak bych chtěl poprosit. Jestli máte někdo nápad jak opravit tu chybu v systému bez toho abych musel přeinstalovat xp, tak bych byl moc rád. Upřesňuji: Po připojení webkamery do USB se okamžitě restartuje PC a v ,,nouzovém režimu" to nedělá. Normálně ji najde z XP nainstaluje ovladače, ale to je vše. Při normálním spuštění je opět restart. Dík za rady

troja*

Jak silný je zdroj ve Wattech? Co všechno napájí? Zkus použít jinou USB, pro kameru jsou vhodné vzadu (viz manuál k základní desce - 2x USB sdílené, shared), v podstatě se kamera neodpojuje.

Poslední zkouška = vše odinstalovat, projet CCleanerem, nebo jiným a zase nainstalovat ovladače a prg. z CD a potom připojit kameru. Provést nastavení, nejlépe přes Skype, dle mojí vlastní zkušenosti.

No leda opravná instalace- nabootuješ z instal cd a až ti to najde předchozí verzi win tak dáš R- opravit, spustí se instalace, ne úplná,ale opravná

robert*
hodnocení

0x

mne pri komunikacii cez Skype reštartoval PC v pripade že niekto na druhej strane si zapol webkameru. Ja som svoju nemal a ked som si kupil tak fungovala v pohode s nainštalovanými driverami. ked som ju chcel použit pri Skype komunikacii znovu reštartovala pc. nedalo sa ani spustit nastavenie webkamery v skype.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]