Zkusil jsem je 2x a v pohodě. Ale nemusel jsem vracet zboží nebo reklamovat, tedy nedokážu odpovědět na to, jak se v těchto případech obchod chová. Objednával jsem kvůli znatelně nižší ceně než z tuzemských shopů. doplněno 22.07.17 18:54: Jofa, vy jste tragéd. Myslím, že jste si už mohl všimnout, že se zde už nějakou dobu vyskytuju a že nic neprodávám ani nenabízím. A když tedy napíšu, že jsem 2x objednal a ušetřil, tak je to nejspíš pravda. Jestli vy nákupem neušetříte, asi poptáváte jiné zboží nebo zdražili. Také nakupuji v jiných shopech, pokud je jinde nákup výhodnější. A nakupuju dost. Ale dotaz je o důvěryhodnosti konkrétního obchodu, ne o ceně. Já popsal jen moji osobní zkušenost ze dvou nákupů.
jofa*
Zkušenost nemám ale stačilo se podívat na fotoaparát Sony Alfa 77II ( tělo) a téměř o 1000 kč dražší než jinde.
doplněno 22.07.17 12:22:
A to mají reklamu: Nízké ceny, především v oblasti fotoaparátů. Takže lžou už na prvním řádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.