Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych nějaký program, který dokáže z fotky udělat černobílou, takovou žlutohnědou historickou a další varianty.. a dále odstranit nějakou část z fotky. Např. nějaká krajina a přes ní vede nějaké el. vedení kabel nebo něco takového..abych to mohl takovým štětečkem odstranit a nahradit barvou v okolí.
Vím, že existuje přímo v prohlížeči, kde stačí nahrát fotku a lze ji upravovat různě, ale odkaz už bohužel nevím. Tak jestli někdo něco používáte díky za rady.
Dobrý den, používám GIMP a umí to požadované - a je zdarma. Zdravím!
V GIMPu je i filtr na udělání staré (zažloutlé) fotografie + jiné možnosti (filtry), jak obrázek předělat. Jen to dá trochu práce (naučit se s programem) a není to hned. Kdo vytrvá, tak má úspěch.
Jak píše Ben, určitě GIMP, Free & Open Source editor. gimp.org/...
Možná je s ním i jednodušší práce než s Photoshopem, zkrátka nemusíte být ani žádný profík.
Mám "paint.net". Je taky zdarma a je v češtině. Umí leccos. Dřív jsem používal "PhotoStiler" (který mi kdysi kdosi daroval), uměl toho sice méně, ale dělalo se mi s ním lépe. Moje verze ale fungovala jen do WinXp, novější verze je placená. Photoshop je sice na úrovni, ale je pro většinu uživatelů zbytečně složitý (a drahý).
Díky zkusím,
já používal nějaký v AJ přímo přes prohlížeč a dalo se tam udělat vše, akorát bohužel nevím název no. A program jsem měl taky jeden suprový, ale na starém ntb. a taky už nevím název :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.