Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
asi jsem se nějak zapotala v účetech Googlu. Mám jeden, na který se přihlašuju přes e-mail seznamu a nedávno jsem potřebovala synchronizovat nějak šikovně kontakty v telefonu a tak jsem si k tomuto účtu vytvořila gmail na kontakty. Jenže jsem teď objevila starší účet Google už s gmailovou adresou. Tu nově vytvořenou jsem tedy vymazala (kontakty jsem si zálohovala), ale teď bych potřebovala propojit tu přihlašovací seznamáckou e-mailovou adresu a ten starší gmail.
Když jsem přihlášená tím seznamem a dám Gmail, pořád mi to tam cpe tu nově vytvořenou (teď už podle mě neexistující e-mailovou adresu) s hláškou, že e-mailovou adresu nelze změnit. Proč? Vždyť už ten účet neexistuje, tak proč nejde změnit?
Je to trochu srozumitelný? A dá se s tim něco dělat?
Díky
Právě jsem si na Googlu přečetla, že po smazání účtu Gmail už nebude moci tuto adresu používat nikdo jiný ani já. Proč se mi tedy pořád nabízí a nejde změnit?
" Co se stane, když svou adresu Gmail smažete
Danou adresu Gmail už nebudete moci použít vy ani nikdo jiný.
..."
Gmail nepotřebujete. Otevřte si pod přihlášením službu google kontakty a pokud jste byla někdy přihlášená seznamem na googlu i v mobilu a máte v něm zapnutou synchronizaci, tak je tam máte.
Ten sám účet, kterým se přihlásíte v telefonu je stejný účet v PC.
Nelze mít dva rozdílné účty a vyžadovat synchronizaci dat.
Je to stejné jako by jste svým volantem v autě chtěla řídit sousedův automobil.
Dveře od bytu a třeba patery klíče, jenže zámek je jen jeden a má povolení otevřít pouze stejným klíčům.
Tak se na PC přihlásit stejně jako na mobil a je to !
Tomu rozumím, ale Google má možnost kromě hlavního e-mailu (Gmail) ještě alternativní adresy (tedy mého seznamu, se kterým je možné se přihlašovat, ale mít hierarchicky nad ním ten Gmail a já potřebuju sloučit tyto dva, ale furt mi to cpe ten nedávno vytvoření Gmail a nelze tam změnit na ten vytvoření dříve (zapomenutý a teď znovu objevený).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.