Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účty Google - propojení

Od: jamra® odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

asi jsem se nějak zapotala v účetech Googlu. Mám jeden, na který se přihlašuju přes e-mail seznamu a nedávno jsem potřebovala synchronizovat nějak šikovně kontakty v telefonu a tak jsem si k tomuto účtu vytvořila gmail na kontakty. Jenže jsem teď objevila starší účet Google už s gmailovou adresou. Tu nově vytvořenou jsem tedy vymazala (kontakty jsem si zálohovala), ale teď bych potřebovala propojit tu přihlašovací seznamáckou e-mailovou adresu a ten starší gmail.

Když jsem přihlášená tím seznamem a dám Gmail, pořád mi to tam cpe tu nově vytvořenou (teď už podle mě neexistující e-mailovou adresu) s hláškou, že e-mailovou adresu nelze změnit. Proč? Vždyť už ten účet neexistuje, tak proč nejde změnit?

Je to trochu srozumitelný? :) A dá se s tim něco dělat?

Díky

doplněno 21.07.17 12:06:

Právě jsem si na Googlu přečetla, že po smazání účtu Gmail už nebude moci tuto adresu používat nikdo jiný ani já. Proč se mi tedy pořád nabízí a nejde změnit?

" Co se stane, když svou adresu Gmail smažete

Danou adresu Gmail už nebudete moci použít vy ani nikdo jiný.

..."

support.google.com/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Gmail nepotřebujete. Otevřte si pod přihlášením službu google kontakty a pokud jste byla někdy přihlášená seznamem na googlu i v mobilu a máte v něm zapnutou synchronizaci, tak je tam máte.

hodnocení

Možná nepotřebuju, ale chci (jako záložní mail). Mam na něm kalendář synchronizovanej s mobilem a teď bych chtěla přidat i kontakty, ale nejde mi přidat ten starý účet (na kterém je právě ten kalendář) ...

fran56ris*
hodnocení

0x

Ten sám účet, kterým se přihlásíte v telefonu je stejný účet v PC.

Nelze mít dva rozdílné účty a vyžadovat synchronizaci dat.

Je to stejné jako by jste svým volantem v autě chtěla řídit sousedův automobil.

Dveře od bytu a třeba patery klíče, jenže zámek je jen jeden a má povolení otevřít pouze stejným klíčům.

Tak se na PC přihlásit stejně jako na mobil a je to !

hodnocení

Tomu rozumím, ale Google má možnost kromě hlavního e-mailu (Gmail) ještě alternativní adresy (tedy mého seznamu, se kterým je možné se přihlašovat, ale mít hierarchicky nad ním ten Gmail a já potřebuju sloučit tyto dva, ale furt mi to cpe ten nedávno vytvoření Gmail a nelze tam změnit na ten vytvoření dříve (zapomenutý a teď znovu objevený).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]