Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou tiskárnu vybrat, Canon samé kur*ítko

Od: kotlik odpovědí: 6 změna:

Ahoj..v rodině jsme měli 3 tiskárny od Canonu a hádejte co..všechny těsně po záruce klekly. Máte doma k doporučení značku tiskárny nejlépe inkoust(laser), která Vám funguje i několik let po záruce bez servisu?

Ať tiskneme hodně nebo třeba jen 50 listů za celé dva roky. Canonka si to vždycky klekne po dvou letech..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Mám laserovku brother už dlouho a bez problému.

Předtím jsem měl inkoustovku epson, která ze mě udělala silného odpůrce inkoustovek pro domácí použití :)

marous
hodnocení

2x
Měl jsem Canon a přesně ten sami problém po 2,5 letech cca to napsalo nějakou chybu a oprava dražší než celá tiskárna teď mám 4 rokem nějakou laserovou HP a ta jede zatím bez problému.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Měl jsem řadu tiskáren HP, inkoust i laser. Teď musím konstatovat, že jsou čím dál horší, tak jsem přešel na laser Brother. Zatím spokojenost.

fran56ris*
hodnocení

0x

Přešel jsem na Brother.Spolehlivé.Nelituji.

svatoslav
hodnocení

0x

Nebudete tomu asi věřit, ale mám HP845c a funguje mi od 1. 7. 2002 - ovšem je pravdou, že tisknu málo...

To bývaly výrobky!

tiffany*
hodnocení

0x

Mám HP Deskjet 840C od r. 2002 a nikdy žádný problém, tisknu málo, ale stále, výměnu náplně zvládnu sama :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]