Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde smazat soubor

Od: shortak* odpovědí: 5 změna:

Win 8.1. Při pokusu o smazaní složky se soubory hlásí: K provedení této akce je třeba opravnění. Obraťte se na System, aby vám byla přidělena patřičná oprávnění. Jsem přihlášen jak administrator, co s tím?Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

2x

Nejdřív se ujistěte, že konkrétní složka neobsahuje nic systémového, jestli smazáním nemůžete destabilizovat systém. Pokud ve složce nic systémového není, odemkněte a smažte složku (i s obsahem) pomocí utility Unlocker

shortak*
hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Nejsem si úplně jistý, ale mám dojem, že jsem to řešil tlačítkem "přeskočit" Mám ale win7.

shortak*
hodnocení

Nejde, dám Přeskočit, několikrát a pořád ukazuje asi 103 souborů.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nejlépe se odstraňují neodstranitelné soubory v OS Windows pod OS Linux - nabootovat Live-CD s OS Linux a můžete smazat třeba celý OS Windows. Můžete zkusit i mazání souboru v nouzovém režimu OS Windows. A někdy jde soubor smazat po restartu PC (uvolnění RAM). Zdravím!

doplněno 19.07.17 17:33:

shortak - a Live-CD s OS Linux selhalo nebo by to pro Vás bylo moc práce?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]