Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při zapnutí notebooku po mně chce heslo

Od: 84eben* odpovědí: 16 změna:
Při zapnutí notebooku po mně chce zadat nějaké heslo,nelze ani vstoupit přes F2 do menu!Nevíte někdo co s tím?
Při zapnutí notebooku po mně chce heslo

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hnipirdo*
hodnocení

0x

Jak jsi to nastavil, takové to máš.

hodnocení

0x

Tak nějak. Jaký heslo jsi si nastavil, takový tam zadej.

Nikdy jsem to nedělal, ale tohle mě připadá jako heslo BIOSu. Ovšem můžu se mejlit.

84eben*
hodnocení

Ja tam zadny nedaval.Dnes jsem ho dostal od kamose

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, to bude heslo od BIOSu - zkuste pouze klávesu Enter. Zdravím!

doplněno 17.07.17 21:59:

Tak zavolejte toho kamaráda a zeptejte se ho na to heslo, které tam zadal on.

doplněno 17.07.17 22:03:

Nikdy jsem to nepotřeboval, ale asi bych zkusil vyndat na chvilku baterii od BIOSu. Jenže, u NTB to není tak snadné. Doufám, že ten NTB není kradený.

84eben*
hodnocení

Při zmáčknutí entru to nic nedělá
84eben*
hodnocení

A kdyby to bylo heslo biosu tak co s tím.Dá se to nějak ,,restartovat" nebo ,,vyresetovat"
84eben*
hodnocení

On prý právě už nevý 5 let mu ležel v kumbálu
84eben*
hodnocení

NE NENÍ KRADENÝ!A kde tu baterii od biosu najdu a když ji odpojím nemůže se s tím stát něco jiného?!
84eben*
hodnocení

Při zmáčknutí kl.enter se stane toto
Při zapnutí notebooku po mně chce heslo #2

Vzteká se, že je špatný heslo.

Baterii najdeš uvnitř notebooku. Musíš ho rozšroubovat a hledat stříbřitý knoflík velikosti přibližně pětikoruny.

ben®

Dobrý den, no, píše to, že zadané heslo není správné. Baterie je uvnitř NTB na základní desce (takový "knoflík") a někdy je tam připájená. Když ji vyndáte, tak zmizí nastavení BIOSu, ale jestli i hesla, tak to jsem nezkoušel. A jinak se nestane nic, resp. BIOS se musí potom znovu nastavit a uložit. Zdravím!

doplněno 18.07.17 07:30:

84eben - našel jsem na internetu, že to lze vyřešit použitím utility BIOS_PW.EXE. Jestli si tu utilitu najdete a použijete ji, je na Vás. Je to bez záruky a ani nevím, jak to spustit na "mrtvém" NTB. Jo, a prý to chce více pokusů.

hodnocení

0x

Zkus nám sdělit přesný typ toho notebooku.

84eben*
hodnocení

Acer Extensa5220

jirka20
hodnocení

0x
A když to zadáš několikrát špatně,tak to napíše:key (1233445567)?
84eben*
hodnocení

Ne když to zadám třikrát špatně,tak se stane toto viz.foto->
Při zapnutí notebooku po mně chce heslo #3
Při zapnutí notebooku po mně chce heslo #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]