Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ano, to bude heslo od BIOSu - zkuste pouze klávesu Enter. Zdravím!
Tak zavolejte toho kamaráda a zeptejte se ho na to heslo, které tam zadal on.
Nikdy jsem to nepotřeboval, ale asi bych zkusil vyndat na chvilku baterii od BIOSu. Jenže, u NTB to není tak snadné. Doufám, že ten NTB není kradený.
Vzteká se, že je špatný heslo.
Baterii najdeš uvnitř notebooku. Musíš ho rozšroubovat a hledat stříbřitý knoflík velikosti přibližně pětikoruny.
Dobrý den, no, píše to, že zadané heslo není správné. Baterie je uvnitř NTB na základní desce (takový "knoflík") a někdy je tam připájená. Když ji vyndáte, tak zmizí nastavení BIOSu, ale jestli i hesla, tak to jsem nezkoušel. A jinak se nestane nic, resp. BIOS se musí potom znovu nastavit a uložit. Zdravím!
84eben - našel jsem na internetu, že to lze vyřešit použitím utility BIOS_PW.EXE. Jestli si tu utilitu najdete a použijete ji, je na Vás. Je to bez záruky a ani nevím, jak to spustit na "mrtvém" NTB. Jo, a prý to chce více pokusů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.